bugün

iyesta sertsken

on ikinci nesil ingiliz azilzadesi yazar. "ingiliz azilzadesi" diyorum zira aslen ingilizim ben nonoşlar, nikim de gerçek adım mesela. 2003 yılında ingiltere nin aşağı yorksir köyünde dünyaya geldim. ayilem yorksir in ileri gelenlerinden ayıbtır söylemesi.

yukarı yorksir de "sertskenler kim ayol" diye sorsanız parmaklan gösterirler. çok şirin bir köy yorksir, panayırlar düzenlenir yaz aylarında. yerlileri çok cana yakındır nonoşlar. hangi kapıyı çalsanız içeri buyur ederler.

şarap, viski, bira ne varsa mahzende o an, ikram ederler. kemalistperver insanlardır yani, geçtiyimiz seçimlerde yabılan anketlerde % 100 oy çıktı ışıklı partimize biliyor musunuz. yerel seçimlerde de ışıklı başkanımıza destek.

(tıpkı yunanlılar gibi desteklediler anlıycaanız)

köyümlen ne kadan kurur duysam az yane, umarım kısa sürede yine gideceyim köyüme. "gideceyim" diyorum çünkü inkiltere de deyilim nonoşlar. ayilem yıllar yıllar önce izmir e yerleşmiş, inkiltere yi terk edip.

ayile büyüklerimiz çok etkilenmişler izmir den, gogıl dan araştırıp yerleşmeye karar vermişler, oylama yapıp. hiç ret oy çıkmamış. canım dedelerim, sizlerlen ne kadan kurur duysam az. iyi ki izmir e yerleşmişler.

çünkü izmir i daha çok seviyorum. inkiltere yi aratmıyor, hatta fazlasını veriyor bana nonoşlar. çok sevdiyim arkadaşlarım var burda örneyin.

travestiler, gaylar, lezler. travesti bi dostumlan çok iyi anlaşıyoruz misal. can ciyer kuzu sarmasıyız. benden 10 yaş kadar küçük kucağıma alıp "abisinin nonoşu" diyerek seviyorum onu, onun da çok hoşuna gidiyor tabi bu.

mutluyum yane, tek sorun aralıklarlan ortaya çıkan akepeli barzolar. yıllardır bitecekler diye bekliyorum ama bi türlü bitmiyorlar. yalan yok sırf bu yüzden arada bi inkiltere ye, köyüme dönmeyi istemiyor deyilim.

ama vazgeçemiyorum izmir den. geçen ki yağmurda mesela, denizaltıylan inmek zorunda kaldık bizim bodrum katına ama yine de izmir den gitmeyi bir an bilene düşünmedik. zira biz deyil, tayyib gitmeliydi. hofff!!!