bugün

dünyanın bütün erkekleri birleşin

Kadınlara Askerlik yok, para da ödemiyorlar. (En azından maddi durumu iyi kadınlardan askerlik parası alınıp 6 ay askerlik yapan erkeklere ödenmelidir.)

Konuya devam edersek kadınlar daha hafif işlerde çalışıyorlar, erkeklere oranla daha az yıpranıyorlar, daha fazla yaşıyorlar fakat daha erken emekli oluyorlar, daha az prim ödüyorlar, nafaka alabiliyorlar, yasalar önünde erkek bir köledir.

Erkekler olarak birleşip, bazı şeyleri dayatmadığımız sürece hepimiz madenlerde, inşaatlarda çalışan köleler, cephede ölen fedailer olacağız.

Erkek hareketleri kesinlikle siyasi bir kanatta güç bulmalı. işçilerin ve proletaryanın çoğu erkekken, bu sınıf şehirlerde feminizm destekçisi marksistlerin güdümünde. Fakat onlar kültürel marksist palavralarla meşguller, bu adamları umursadıkları pek yok.

Erkeklerin ve özellikle işçi ve çiftçi sınıfını oluşturan erkeklerin tek çıkışı onları gerçekten umursayan, tarafsız sendikacı görüşlerdir. Kültürel marksizm köydeki çiftçi adamın, işçi adamın en büyük düşmanıdır.

Uyanın, Birleşin!