bugün

kürt istilası

Devletin eliyle oluşturulan istiladır. Bunları kardeş olarak gören enayi türklerin bir türlü inanmak istemediği istiladır. Kürdolara kardeşim diyen, kesinlikle bunları tanımıyordur.

Bu istila, batı illerimizi ve ilçelerimizi olumsuz yönde etkilemiştir. Adamlar, güneydoğu'ya türkleri sokmuyorlar ve bu bölgeye kürdistan diyorlar. Güneydoğu'ya girebilmek için şehit veriyoruz. Çünkü pusu konusunda uzmanlaştılar. Fakat bunlar, batıya elini kolunu sallaya sallaya gelebiliyorlar. Hiçbir kontrol, denetleme falan yok. Enayi türkler, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ühühü kardeşik biz mi diyeceksiniz? Kaçak elektriğe bile bahane buluyorsunuz, buna mı bulamayacaksınız yani..

Büyükşehirleri istila etmeye çalışıyorlar. Güneydoğu'yu nasıl mahvettilerse batıdaki şehirleri de mahvetme peşindeler. Bunların bastığı yerde ot bitmez. Adam 1000 kişilik aşiretiyle gelir, senin 10 bin nüfuslu ilçeni istila eder. Neden? Çünkü aşiretin kaybedeceği bir şey yok. Anında kendilerini bir olay için fena ederler. Türk'ün ise feda edebileceği bir şey yoktur. Türkler organize olamıyorlar. Bu, hem türklüklerinin yüzeyde kalmasından, hem de ulusal dayanışma olmadığından kaynaklanıyor.. Yaa ben milleti umursamıyorum filan fıstık.. S*kerler kardeşim. Yok öyle bir dünya. insanlar milletinden bağımsız olamaz. insanların karakterini, mensup olduğu millet de şekillendirir. Milletsiz olduğunu iddia edersin, gidersin başka millete yaltaklanırsın. insanlar, bir topluluğa mensup olmadan yapamazlar.

Gittikleri şehirleri kürtleştiriyorlar. Kurallara uymuyorlar. Kızları taciz etme, insanın üstüne üstüne yürüme, hırsızlık, 20 kişiyle kavgaya gelme, liselerde bıçak çekme, insanları arkam var diye tehdit etme, cinayet, uyuşturucu kaçakçılığı, mafyalaşma, birbirine torpil geçme, kaçakçılık, pkk'ya para aktarma, haraç alma, fuhuş işleri falan hep bunlarda.

Gittikleri yerlere asla uyum sağlamazlar. Aksine etrafındaki insanların onlara uyum sağlaması isterler. Gecenin bir vakti, şivan perver türküsü açarlar ve halay çekip dururlar. insanlara çok pis bir şekilde bakarlar. Bir de bunlar dayak yiyince bir kamyon adamla dönerler. Çok kincilerdir. Çocukları bile kavgacıdır bunların. Erkekleri aşırı derecede hızlı araba sürerler ve ağır abazandırlar. Evli olmalarına rağmen kızlara yiyecekmiş gibi bakarlar.

Zaten kürt mafyaları, akdenizi ve egeyi çoktan istila etmiş durumdalar. Bu da devlet destekli. Bak sen şu yüce devletimizin işine. Turistleri taciz ederler ve turist sayısı azalıyorsa bunlar yüzündendir. Biliyorsunuz ki bu kekolar, az bir zaman önce hatay'ı cayır cayır yaktılar. Medya bunun pek üzerinde durmadı. Ermeni terör örgütü filan falan. Buna inanan dingiller, hâlâ var ne yazık ki..

Buraya yazılacak çok şey var fakat ne yazsak da boş, türkler uyanmadığı sürece. Bunlara kardeşim dediği sürece.. Hele bu istila korkunç boyutlara bir ulaşsın, sizi o zaman göreceğim.. Hâlâ o politik doğruculuğunuzu konuşturabiliyor musunuz bakalım.. Ben küçükşehirde yaşamama rağmen bunları görebildiysem, siz büyükşehirde yaşamanıza rağmen bunları göremediyseniz sizde bir aptallık ve alıklık var demektir. Bana cevap yazacaksınız da, genelleme yapıyorsun iyisi var kötüsü var gibi saçmalıklar yazmayın. Mantıklı şeyler olsun.
güncel Önemli Başlıklar