bugün

doç dr abdüssamed köse

ABD’de yaşyan köse, 31 Mart 2015'te, internette chat yaparken bir çocukla tanışır ve cinsel içerikli konuşmalar yapar.
cinsel birliktelik amacıyla çocuğun evine giden Köse, orada çocukla değil, bir polisle karşılaşır Çünkü, aslında Köse’nin konuştuğu kişi küçük yaştaki çocuklarla tanışıp cinsel ilişkiye girenleri yakalamak için çalışan gizli bir polistir.
operasyon sonucunda tutuklanır ve bölge hapishanesine gönderilir.
bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Köse’nin ABD’deki ruhsatı iptal edilir ve Türkiye’ye döner.

Abdüssamed Köse geçmişindeki “cinsel istismar” suçunu örtmek için adını Samet Köse olarak kısaltır ve tanınmamak için saçlarını uzatır.

akademisyen Köse,türkiye'ye döndükten sonra Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne bağlı psikoloji bölümüne başkan olarak getirilir.

bakın farkındaysanız getirilir dedim. liyakat hak getire!!!

işin ilginç yanı, Bugün bir konfeksiyon atölyesine bile girerken sabıka kaydı isteniyor, koca üniversite "Aaaa amariga görmüş adam " diye sorgusuz sualsiz akademisyen almış galiba?

sosyal medyada haber olarak çıkınca,apar topar istifa ediyor bu Pedofili herif. ama hiçbir şekilde hakkında soruşturma açılmıyor. eğer sosyal medya olmasaydı bu iğrenç herif hala görevine devam ediyor olacaktı. bu pisliği oraya kabul eden de, referans veren de, bölüm başkanı yapan da hesap vermeli, bu rezaletin sorumlusu kimler varsa soruşturma açılmalıdır.

https://tr.sputniknews.co...-uyeliginden-istifa-etti/
güncel Önemli Başlıklar