bugün

amerikan iç savaşı

bir tarafta yahudi bankerlerin desteklediği joe biden, diğer tarafta kendi kişisel serveti dışında zenginler tarafından tü kaka ilan edilen ve hali hazırda abd başkanı olan trump.

trump'ın ilk başkan seçilmesi zaten sürprizdi. hillary clinton'ın başkan olmasını isteyen abd zenginleri ve sosyetesi ağır bi çalım yedi. o seçimde malumunuz hillary'nin sağlığındaki gel-gitler ve trump'ın milliyetçi kozunu oynaması epey işe yaramıştı. evet milliyetçilik akımı işe yaramıştı ama abd dünyanın gök kuşağı. ne kadar yabancı yatırımcı varsa ilk abd'de konuşlanır. küçük ölçekte, orta ölçekte ve büyük ölçekte. bu kadar devşirme zengini olan bir ülkede de bunun bir karşılığı olur elbet.

oldu da. 80'lik pedofilik bir sapık tarafından ikinci seçimde yıkıldı. ki bu çok nadir görülür. abd'de birinci dönem başkan olan ikinci dönem de seçilir istisnai durumlar hariç. trump, seçimlerde hile var dedi. belki vardır da, bilemiyoruz ama bir şeyden eminiz; trump, abd'li bankerleri çok kızdırdı. rusya ile olan ilişkilerde olsun, orta doğu'da olsun, olur olmaz yaptırım kararları alırken olsun. şu an trump'ın en büyük düşmanı yahudi bankerler, oysa kudüs'ü israil'in başkenti ilan eden abd başkanı da kendisiydi. anlayın yani nasıl bir akrebin kıskacında.

trump'a, derin abd'nin suikast yapacağı bile söylendi şu birkaç yıl içinde. trump da yahudilerden gelen tehdidin farkındaymıştır muhtemelen ama kısa vadede sorunu çözemeyeceğini de biliyormuştur. günü kurtarmak ve yahudilere iyi görünmek adına bazı adımlar attı zannımca. uzun vadede ise işin önünü alamadı. şu sıralar azli, ya da operasyon söz konusu. bekleyip görelim.