bugün

2020

"Sonuna geldik" diye başladı yıldızlara bak, tabi onun kastettiği başka ama uyumluymuş gibi davranalım.
Geleneğe çevirdiğim ve her yıl sonunda, yıla dair görüş bırakmak için uğrayacağım güzelim sözlük merhaba. (Umarım silik yemeyiz) (reflections açmak ve sözlüğe dönmek)
yılın başlangıcı ve sonu arasında hatırlanacak güzel anılar bıraktım, ilerdeki ben. Deme sonra düzgün yaşamadın neyi hatırlayacam ben şimdi diye.
Geçmişteki birkaç insan sık sık giriş yapmaya çalıştı, kapılar kapalıydı geri dönüşlerini izledim pencereden.
Virüs bir yaş götürdü yerine biraz dinlenme koydu. Başlangıçta ne güzel kendimi geliştirmeye yönelik vakit yarattı dedim de sonradan fazla entelliğin beni bozacağından korkup ayıyla karşılaşınca yapılacaklar, karşıdakini çalım manyağı yapma, ilginç sokak yemeklerini takip ederken buldum. Farklı konulara merak salıp araştırırken, sonuca varmayı değil de labirentin içinde var olmayı, kaybolmayı sevdim.
Alandan kaynaklı olarak da kendi davranışlarımı daha fazla anlamlandırmaya başladım. Başkalarını anlayabilmekse duygularımın şiddetini azalttı. daha yumuşak geçişler yapmaya başladım sanırım. Köşelerim törpülenmeye başladı, sanırım böylesi daha iyi. Daha fazla müzik dinlemeye başladım, kafamı enstrümanla dağıtmaya devam ediyorum. Hala amatörce, umarım diğer yıl sonunda artık çalabiliyorum kıpsı atabilirim. (Lütfeeennn attt şuraya çakılacak bir beşlikte bırakıyorum.)
Son zamanlarda yeni simalara aşina oldum, kış benim için yeni insanları tanıma zamanı oldu. Beraber şarkılar söyledik, hikayeler anlattık, eğlendik.
Çocukluk hayalimi gerçekleştirmemi sağlayan arkadaşıma da teşekkür edeyim bu arada. Unutamayacağım kadar kıymetliydi.
Kısaca tam olarak bir kayıp olmadı benim için, güzel bir yıl geçirdiğimi düşünüyorum. bitirme projemi umarım verebilmiş olurum 2021'deki ben. kep atalım artık zoomdan mı olur reelde mi olur artık nerden olursa, atalım da. Kesin özleyecem şu öğrenciliği, üçüncü üniyi de yakın zamanda ekleriz. O zamana kadar bölüm beğenmiş ol.
Ne bileyim kendimiz için, dünya için güzel bir yıl olsun. Yeni yaşımız da gelmekte, onu hücrelerimle anlaşıp erteleme kararı aldık. Aynı yaşımızı koruyacağız sonuçta kısmi olarak yaşadık, belki buçuklu söyleriz ama daha fazlası olmaz bize gelişi böyle.
biraz felaket, biraz insansızlık, biraz maske, biraz pc başında yorgun gözler, biraz da kimyasal x ile 2020 çıktı bakalım 2021'de neler çıkacak? Açıyoruz bu paketi ama pandora'nın kutusuna dönmez umarım. Hadiii bakalımmm.

Her şeye rağmen yeryüzünde şarkılar söyledik, teşekkürler dünya.

Not düşerken az daha 2021 yerine 2020 yazıp seni analım sonra zamanla senin anılarını da silikleştirelim bakalım.
öyle işte.
güncel Önemli Başlıklar