bugün

gurbetcilerin banka bilgilerinin paylaşılması

ak parti döneminde olmuştur.

tarih atılsın bunlar gün ve gün.

konu meclis gündemine getirilmiştir.

genelgeye göre örneğin almanya'da yaşayan bir türk'ün türk bankalarında ki hesap bilgileri almanya ile paylaşılacak.

mesela almanya'da yaşayıp kendini sosyal yardıma muhtaç gösteren ve alman devletinden sosyal yardım alan birisinin türk bankalarında 200.000 euro parası var ise almanya bu kişiye vergi cezası veya cezai yaptırımlar uygulayabilecek, sosyal yardımı kesilecek.

gel gelelim işin konusuna, neden bunu yapmış olabilir sayın cumhurbaşkanı?

veya şu soruyu soralım, sizce bu doğru bir hamle mi? sizce bu vatandaşını gammazlamak mı?

bakın arkadaşlar. hakkın dostu, düşmanı, vatandaş ayrımı yoktur. siz bunu bilip buna göz yumuyorsanız sizde bu suçu işlemiş gibi olacaksınız.

sn. tayyip erdoğan tarihi bir karar ile bu genelgeyi onaylamış ve türkiye'nin ya da şöyle diyelim, sorumluluğunda olan türkiye bu hakkın yenmesinden, çıkarları doğrultusunda olsa dahi bu harama bulaşılmasından ve aracılık edilmesinden münezzeh tutulmuştur.

bugün tüm gurbetçiler tayyip erdoğan'a çıkışıyor. ak partili olanlar chpli oluyor, tayyip erdoğan ı savunanlar bir daha oy vermem diyor.

siz neden tayyip erdoğan'a oy verdiniz?
hak savunulsun diye değil mi?
doğru olan yapılsın diye değil mi?
islam ve türk tekrar yükselsin diye değil mi?
sen bugün bu ülkeyi aracı olarak kullanıp kafirin hakkına giriyorsan nasıl bekleyebiliyorsun ülkenin islam sancağını taşımasını?

ilgili video: (şu videonun en üzücü kısmı neresi biliyor musunuz? bu paraların türk ekonomisine aktarılmasının devletin bekası için olduğunu düşünmesi(bakınız bu para almanyadan sosyal yardım almak için aktarılıyor, aktarıp da haksız yardım alanlara zaten cezai işlem uygulanmıyor) bu uygulamadan kaçmak için ikhametlerini değiştirenleri, bankalardan paralarını çekenleri savunarak açıklama yapması. )
ey türk milleti, sen değil misin suriyeli nin helal yoldan aldığı 3 kuruşa gözünü diken? ya bu ne?

zor durumdayız belki, ama haramdan kaçıyoruz. allah büyüktür, onun yoluna uydukça göreceksiniz bu devletin önü nasıl açılacak. göreceksiniz inşallah.
https://www.youtube.com/watch?v=YaRMz64oTfU
güncel Önemli Başlıklar