bugün

kemalistlerin bilim adına bir şey yapmamış olması

akepe zamanında bağzı bilim ve teknoloji projeleri (google):

papaz eriğini imam eriğine çevirme projesi

allah diyen pense projesi

islami bisiklet projesi

ışıklı ekmek dolabı projesi

milli uçak (sivil havacılık projesiydi iptal oldu)

milli savaş uçağı projesi (henüz 1 / 1 maketi var, ingiltere ve isveç'in danışmanlığı iptal oldu)

milli tank projesi (motor muallakta, en son ukrayna'dan temin edileceği konuşuluyordu, motorun performansı düşük. aktarım iletim kutusu albayraklar tarafından üstlenildi, onlar da avusturyalı bir tasarım şirketinin danışmanlığında işi onlara pasladılar, sonra reisin oraya buraya posta koyması yüzünden firma danışmanlıktan çekildi, proje muallakta)

milli araba (ssafhasdadas pil teknolojisi bu işi beyni, elbette milli ve yerli değil, arabanın yaklaşık %50'si yerli olacak, o da üretici bulunursa. yazıyorum; o işte de çuvallayacaklar)

yeni yüksek irtifa drone projesi ( damadın ürettiği diğer drone gibi bu da hayati parçalarda dışa bağımlıyız. en son kanada ilgili parçaları vermeyeceğini açıkladı. yeni projede motor ukrayna'ya ait)

milli helikopter projesi (motor abd menşeili. türkiye yurt dışı ihalelerinde boy gösteriyor, ardında abd motoru türkiye dışında temin etmeyeceğini açıkladıktan sonra yurt duşı satışlarında havayı alıyoruz)

bunlar babanesi boyayıp satacak tipler. ota boka yerli etiketi yapıştırıp göz boyuyorlar. bugüne kadar türkiye'de ne üretildi ise cumhuriyet'in kazanımlarıyla olmuştur. imd'den alınan kredilerle yapay bir refah ortamı oluşmuş akepe tarafından kalkınma ve gelişmişlik olarak halka pazarlnamıştur. tüm borçlar betona yatırıldıktan sonra bugün reis reformdan zarttan zurttan bahsediyor. israftdan elde para kalmadı. özel sektçr de ithalata özendirildiğinde bilim, arge adına kayda değer bir gelişme de olmadı.

kafayı heykele takmış beton meraklısı geriici kasabalı tiplerin anlaycağı şey değildir bilim. bu hıyalar gökdeleni köprüyü vs gelşmişlik ölçüsü sanarlar. at sikine kelebek konmuş estetik anlayışları olduğu için böyle yanarlı dönerli şeyleri bilim sanarlar.

şu kadar yıllık iktidar boyunca iki tane drone aracını bilim zannederler. halbuki dron üreten bir kaç kuruluş daha var. bi iki taneyi damat yaptı diye, "akepe geldi uzay ayağımıza geldi" sanıyorlar. alasını aselsan yapıyor zaten. halbuki iktidara geldiklerinden beri kültürel alt yapı oluşturumadıkları gibi arabesk kültürünü ssüslüman kültürüne çevirdiler.

ulan bilimden konuşacak en son kişiler sizlersiniz. kim kaybetti de siz buldunuz asgfasfahsd. nerede milli tank uçak?

"türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır.." mustafa kemal atatürk.

siz orospu çocuklarının açtığı başlıklara bakmayın. en azından yurt dışında başarılara imza atmış bilim adamalrının bağzılarını yetiltiren üniversiteleri açan zihniyet kemalist zihniyettir. onların içine eden şerefsizler de yobazlardır.