bugün

sony wf 1000xm3

Sony'nin tam kablosuz Kulak içi kulaklığı.

Öncelikle ses kalitesi mükemmel. olumlu olan tek tarafı da bu sanırım. Tws türündeki kulaklıklar arasında sennheiser tws 2'den sonra airpods pro'nun önünde gösteriliyor ki bu kulaklıkların yarı fiyatında zaten.

Uygulaması güzel ancak telefonum da sony olmasına rağmen bağlanması uzun sürüyor, nfc ile bağlanmak gerekiyor gecikme yaşamamak için. Ayrıca bağlantı sürekli kopuyor. Eminim airpods bile android cihazlarda bundan daha düzgün çalışıyordur.

Tasarımı bence iyi değil. Leyla ile mecnun'daki kubilay'ın kulaklığına benziyor. Kutusu kaba ve cepte pek hoş görünmüyor. Buna karşın vadettiği batarya sürelerini de karşılamadı. (Anc ve dsee hx kapalıyken bile)

Herkesin methettiği gürültü engelleme özelliğinin bir numarasını göremedim. Kutudan çıkan 6 kulak başlığıyla da denedim, Sesi uzaktan geliyormuş gibi hissettirmek dışında bir işe yaramadı. Müzik kapalıyken de white noise yapıyor. Lan acaba bana bozuk ürün mü gönderdiler?

ip ve aptx sertifikaları yok. bir önlem aldılar da sertifikayı masraf olmasın diye mi almadılar diye düşündüm ama değil. Sitelerinde açık açık yazmışlar spor falan yapmayın bununla götünüze girebilir sonra diye.

Özetle tavsiye edebileceğim bir ürün değil. Bunun yerine jabra elite 75t alın. Sony pişmanlıktır.
güncel Önemli Başlıklar