bugün

en sevdiklerini tanıyamamak

Tanıdığını zannetmek ve geç de olsa gerçek yüzlerini görmek...

insanlara karşı ne kadar dürüst olursan ol, senin yalan söylemediğin kişi sana yalan söylemeyecek diye bir şey yok. Bu işler iyilik yap iyilik bul felsefesi gibi işlemiyor. Gerçi O da koca bir yalandan ibaret, nerde görülmüş iyilik yapanın iyilik bulduğu amk?

Bugüne kadar ne pahasına olursa olsun, daima dürüst davrandığım insanların ne filmler çevirdiğini öğrendim. Yıllarca sonucu dayakla da bitse, evden kovulmayla da bitse hep doğruları söylediğim insanların, gözümün içine baka baka, onlara karşı duyduğum sonsuz sevgi ve güveni nasıl istismar ettiklerini öğrendim. Meğer hayatımın en güzel yıllarını piç edenler, en sevdiklerimmiş. Meğer en sevdiklerimin en sevmedikleriymişim .d

Başka ne öğrendim biliyo musun? Aslında sorunun hiçbir zaman bende olmadığını, beni bu hale getirenlerin halime üzülüyormuş gibi yapanlar olduğunu, bir şeylerden şüpheleniyorsam o şüphelendiğim şeylerde kesin bir ibnelik olduğunu, senden adam olmaz diyenlerin aslında adamlığın "a" sından bile haberleri olmadığını öğrendim. Kısacık bir günde ne çok şey öğrenmişiz öyle amk... Neyse bundan sonra herkesin anasının amına kadar yolu var.