bugün

yatağa bulaşan regl kanı

Evet bazı entryleri okudum elbette bu konuda da bı fikrim var.

Öncellikle yılın zekisi ödülü "ped kullanın amk" diyenlere, mizahşörü ödülü de "bez bağlayın o zaman" diyenlere gidiyo..

Gerçekten sözlük kızları olarak bunları düşünememiş olmamız bizi çok üzdü.. umarım çok çalışıp siz sözlük erkeklerine layık olacağız.
Ayrıca başlık gayet güzel olmuş temizlik önerisi veriyor yazar arkadaşımız. siz burda sözlüğün ırzına geçip bok gibi şeyler yazınca bı şey yok ama biz regl kanı diyince aaaauuuuuu.. siz sabah ereksiyonu başlığına yazınca skm var olmuyor ama biz ped başlığına yazınca kadın olduğumuzu belli ediyoruz..kırıcı..

Bilmenizi isterim ki geceleri bize ilahi bı şey gelip "kalk kız regl oldun" demiyor.. ee haliyle inmeyen vahiden dolayı böyle durumlar yaşanabiliyor. Keşke yaşanmasa, çünkü ben aşırı mutsuz oluyorum çok sinirleniyorum tüm günüm berbat geçiyor.. düşünsenize uyanmış olmanız yetmiyomuş gibi bı de regl olmuşsunuz, bı de yatağa geçmiş. Gerçekten sinir bozucu.

Temizlik konusuna da gelecek olursak; Sıcak suyla beraber evde bulduğum her temizlik malzemesiyle temizlemeye çalışıyorum genelde geçiyor, teşekkürler.
güncel Önemli Başlıklar