bugün

sevgilinin geçmişi

ben bir hata yaptım kurcalamadım. dibine kadar kurcalamak lazım kurcalamayın diyenler orospular ve meriçlerdir. kızla sevgili olalı 1 ay falan olmuş. bu kız, kız arkadaşlarımın evine gidicem kız kıza takılıcaz diye izin almıştı. ilişkide yeni olunca kim o neresi diye sorup çok üstüne gitmedim.

2 gün sonra kafede oturuyoruz yanyana, telefonu titredi aldı baktı whatsapptan bi heriften gelmiş foto işareti var girip açmadan kapadı telefonu. hemen gülümseyerek benle ilgilenmeye başladı. tabi işkillendim.

niye bakmadın falan dedim önemli bişey değil sonra bakarım dedi. peki dedim ama herifin adını tipini falanda görmüştüm. eve gidince üşenmedim aradım bu herifi. buldumda. hemen mesaj attım tanıştık bi şekilde buluştuk. bu herifi ikna ettim kıza attığı fotoyu attı bana.

fotoğrafta 6 tane erkek var kız şortla yanlarında samimi şekilde alkol alırken duruyor. meğer bizim kız kızlarla takılıcaz diye göt loblarının gözüktüğü şortla erkeklerin evine gitmiş bide alkol almışlar. sonra ne olmuş belli değil. o kafa kıyağıyla herif foto çekmiş bu fotoyuda kıza atıyor bak gizli çektim demek için.

dinlemedim bile kızı bitirdim orada. sildim neyi var neyi yok. saatlerce ulaşamayınca yanıma geldi umursamadım ağlayarak gitti.