bugün

meja

sadece 12. nesilden olduğu için, yazdıklarına bakılmadan sözlükten kovulmak istenen yazarlardan biri.

yazdıklarımı iyi kötü takip edenler bilir ki, gerçekten kendi halinde takılmaktan hoşlanan yazarlardan biriyim. kimseyle kavga etmek ya da kimseyi kırmak istemem. elimden geldiğince de saygısızlık yapmadan cevaplamaya çalışıyorum bana söylenenleri veya atılan mesajları. bunu fark eden ve buna saygı duyan herkese teşekkürü bir borç bilirim.

genç görünüyor olabilirim, teşekkür ederim iltifatınız için, ama evet, yaşım 42. yani sözlük teyzesi diye dalga geçtiğiniz kişilerden biriyim * ama yaşla ilgili şakalara kızanlardan değilim.

fakat cinsiyete ya da yaşa bağlı olarak, karakterle ya da insanların namusuyla ilgili genellemeler yapılması gerçekten hoş değil.

bir yanlışlığı düzeltmek isterim; evli değilim. bunu birilerinin dikkatini çekmek için değil, az sayıda da olsalar, iyi kötü birkaç satır sohbet ettiğim insanlara karşı yalancı durumuna düşmemek için belirtme gereği hissettim. erkek arkadaşım var, sözlükte yazdığımı da bilir. gizli saklı işler peşinde olanlardan değilim. onun hakkında yazdığım birkaç entry'den evli olduğum sonucu çıkmış olabilir veya ben yazarken yanlış anlaşılmaya müsait bir şekilde, yeterince açık yazmamışımdır belki, kusuruma bakmayınız.

(durduk yere özel hayatımla ilgili detay vermeyi sevmem. bu konuya değinen arkadaş entrysini sildiği için, benimki de gereksiz bir açıklama olarak kalmış oldu burada)

gereksiz ayrıntılara girip kafanızı şişirdikten sonra son olarak güzel yorumlar için teşekkür eder, kötü yorum sahiplerine de canınız sağ olsun derim. insanları tanımadan yapılan yorumlar sonradan sahiplerini pişman edebilir. bunu lütfen unutmayın.