bugün

erken yaşta evlenen kadın hapisteki eşini bekliyor

Ben bunu savunan kadına şunu sormak isterdim.

13 yaşında olan kızı 13 yaşında bir erkekle flört etse ve eğitimine devam etmek isteseydi kızına ne tepki verirdi?

Ayrıca şunu sormak isterdim. Eğitimine devam eden 13 yaşında kızı 19 yaşında bir erkekle tanışsa ve flört etse, 1 sene sonrasında kim tarafından hangi yetki ile yapıldığı belli olmayan güya nikah ile evli sayılmış olsaydı ve onunla hayata devam etseydi tepkisi ne olurdu?

Çocuklarına çalışıp bakmaya zorlandığını söyleyen bu kadınlar 13 yaşında kızlarının yaşıtları ile flört etmesi sonrası o çocuğu saçından tutup tutup duvara atar.

Bunun yanında çoğu bekar anne çocuklarına çalışıp bakıyor. Çoğu şiddet sonrası boşanmış kadınlar. Çoğu evli kadın yine çocuğuna çalışıp bakıyor. Sanki türkiye'de çalışıp çocuğuna bakan tek grup kendileri gibi saçma algılar kasmasınlar.

Ayrıca su soruya cevap versinler. benim 13 yaşında kızım bunların savunduğu erkek tipi yüzünden mağdur olursa ve çocuğumu bunların çığırtkanlığı yüzünden koruyamazsam o zaman beni hangi yasa susturabilir, durdurabilir?

Sapıklıkları böyle meşrulaştırmaya çalışmasınlar. 18 yaşına kadar hormonlarına söz geçirememiş olman bizim sorunumuz değil. Çalışıp çocuğuna bakacaksın çünkü çocuk hormonlarının eseri.
güncel Önemli Başlıklar