bugün

8 nisan 2020 diyarbakır kulp terör saldırısı

yahu seçim kazanmak için terörist liderini devlet ekranlarına çıkaran kitle yine olayı ibb başkanına bağlamışlar, gerçekten şok oluyorum.

ulan ibb başkanının çizgisini beğeniyorum dediği adam siyasetçi. hala neden içeride olduğu belli olmayan bir siyasetçi. mecliste de yer alan bir siyasi partinin başındaki adam.

peki trt ekranlarına sırf seçim kazanabilmek için çıkardığınız osman öcalan kim? gerçi daha sağlam elinize aldınız ancak biz wiki tanımlarına bakalım;

Selahattin Demirtaş, Zaza kökenli Türk siyasetçi, yazar ve avukat. Türkiye Büyük Millet Meclisi 26. dönem istanbul milletvekilidir. Halkların Demokratik Partisi eş genel başkanlığını 11 Şubat 2018 tarihine kadar yürütmüştür.

Osman Öcalan (d. 1958, Ömerli, Şanlıurfa, Türkiye) Kürt politikacı ve eski PKK komutanı.

siyaset ile terörün farklı şeyler olduğunu o kıt aklınız almıyor işte.

çünkü siz siyasal islamcılar böyle kahpesiniz, böyle siktiniz ülkenin anasını günden güne, şimdi de hala yüzsüzlük yapıyorsunuz. bir insan kürt diye pkk lı olmadığı gibi, bir insan akp li olmadığı için vatan haini de değil. bu vatan da sizin değil, siz dini vatanın önüne koyan sikikler, gelip burada bir de vatan millet edebiyatı yapamazsınız.

siz başı secdeye değiyor diye oy veren tiplersiniz, o sebeple her kürt pkk sempatizanı zannedecek kadar malsınız.

acımıyorum size, çünkü azalarak yok olacaksınız.

ülkede yarın devran dönünce hepiniz inkar edeceksiniz akpye oy verdiğinizi, çünkü satılıksınız, karaktersizsiniz, beş para etmezsiniz.
güncel Önemli Başlıklar