bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

Selam,
Sanirim yazmak icin en uygun zamandayim. Zira yazmaya basladigimda saat 23.32 ama saat 00.00'da girecegim entryi. Çünkü maalesef ki senin yasarken oldugu gibi, ölümün de normal olmadi. Biz ayin 16sinda ögrenirken, hastaneye gore ayin 15inde ölmüstün. Iste bu yuzden 15inde yazmaya baslayip, 16sina girdigimizde ediyltleyecegim yaziyi.
Bugun, ya da birkac dakika sonraki yarinki zamanda sensiz gecen 14 koskoca sene oldu, olacak...
14 sene....
Ben ki 14 dakkikada bir adini zikredip, 1.4 saniyede bir seni dusunup, özlerken, 14 senedir sen yoksun. Ve ben sana 15 senedir zaten cok kızgınım. O yuzden seni özlemiyorum. Aklima geliyorsun özlememek icin, geride kalan coook yillarda ağladığım gibi aglamamak icin katıla katıla, kufrediyorum sana. Affetmiyorum seni, sen gitmeden once kin guden bir insan oldugumu bilmezdim, balık burcuyum ben nasil kindar olabilirim ki? O senin karinın burcuna has bir özellikti ama gel gör ki, ben kin tutan biriymisim, kindarmışım ben. Hep senin yüzünden aslinda.
Seni özlemiyorum, özlersem cok ağlarım, en son Bodrum'da bir.meyhane sahinini sana benzetip, kör kütük sarhoş olmus, ağlamış, gecenin icine sıcmistim. Dün de, gelen bir fotoğrafta uzakta oturan bir herif ayni senin havandaydı, fotoğrafta dikkatimi cekmesi gereken belki onlarca detay olmasi gerekirken, herifin ellerini masaya senin gibi koymasi ve omzunu senin gibi umarsizca, kimseyi sklemiyorum havasindaki boşluğa birakışı dikkatimi cekti. Ama seni özlemedim, özlemiycem ben seni. Ben vaktiyle, senin yaninda.olanilecegim onca zaman, milyarlarca dakika, milyonlarca saatte yeterince özledim seni.
Sesini son duyusum 24 Aralık 2005. Ne cok severdim sesini....
Sanirim son görüsüm de aynı yilin kasim4ya da ekim ayıydı.. ne kadar uzun zaman olmus.
Haberini teyid ettikten sonra çıkıp gelisimi hatirliyorum. O kadar soğuk kanlıydim, o kadar sakindim ji sanirim sadece o gün, senin aslinda yillar once gittigini kabul etmiştim. Seni topraga verirlerken inadimdan mezarin en basinda dibinde durusumu, bir domuz gibi aglamayisimi hatirliyorum, 3 kere sorulan hakkinizi helal ediyor.kusunuz sorusuna, kardesinin kulaginin dibine dibine etmuyorum diye bağırdığımı bir de.. aksaminda kardesim ve bir arkadasimizla meyhaneye gidip ictigimizi, o arada aslinda senin boyle anilman gerektigine kara verdigimizi hatiliyorum. Ocak ayini sevmiyorum en sevdiklerimi aldi venden. Hep korkuyorum o yuzden ocak ayindan..
Gunum bok gibiydi, mal gibi oturdum, hiçbir şey dusunmedim, hiçbir sey yapmadim. Mallik buydu sanırım. Arada bir anneme, anneanneme senin yüzünden yaptigim haksızlıklar geldi aklima, sana kufrettim, kendime de, kendime az, sana cok... cunku senin beni soktugun duygu durum bozukluklari beni onlara karsi haksizlik yapmaya itmisti. Neyse sana kufrettim ve oturmaya devam ettim.
Cook uzun yazdim. yine hakkettiginden fazlası oldu. 25 dakikadir yazıyorum, aslinda 35 saat de yazarim, 250 sayfa da yazarim.konu sen olunca. Ama daha fazla yazmayacagim cunku ozlemedim ben seni...