bugün

pirates of the caribbean dead man s chest

--spoiler--

efendim üşenmedim gittim günün ikinci seansına girdim.bir güzel izledim.filmde kusur göremedim*.gayet başarılı olmu$.sürükleyici.üçüncü filmin konusunu da az çok anlaşılıyor.
filmin içinden genel olarak bbir kaç kareden ahsetmek gerekirse ;

will turner ın ve diğer tayfaların kabilenin elinden kaçışı gayet iyiydi.o kraker midir nedir,onun gemileri sarması böle efendime söyliyeyim bir güzel yemesi parçalaması çok başarılıydı,bu arada will turner ın birden bire jack i bulması o kadar iyi gelmedi bana.hani biraz daha araması falan lazımdı.böle bi herife sordu o da ahanda adanın tekinde demirli falan dedi.ho$ değil.neyse efendim will in sevgilisinin** jack i bulmaya çalışırken bulduğu gemide yaptığı hayalet kuklası oyununda çok yapaylık vardı.dövüş sahneleri falan güzeldi.jack in kabile elemanlarından kaçarken yaptıkları komikti*.

neyse aklıma şu anda başka bir detay gelmiyor.lakin bence gayet güzel.gidip görülmeli biran önce.
ha bi de film arada karıştı sanki.3 gün içinde bişeyler yapması gerekiyordu jack in.sonra kaynadı arada yalan oldu.ya da ben anlayamadım.neyse...

edit : bir de bi ara iki türk denizci çıktı.adamlar türkçe de konuştu üstelik*.sonra ahtapotun* ilk kurbanları oldular.ama olsun yönetmene burdan sevgilerimi iletiyorum.
--spoiler--