bugün

kadın cinayetleri

Siz kim köpeksiniz! Dedirtir.

Ayyuka çıkmış, nerdeyse her gün tanık olduğumuz, tüyler ürpertici, mide bulandırıcı, lanet bir pervasızlıkla işlenen cinayetlere dur diyecek, yasalar, kanunlar, toplum, mahalle baskısı, aile eğitimi, edep, ahlâk nerdedir, nereye gitmiştir, hangi cehennemde saklanmaktadır?

Salt kadın doğduğu için cezalandırılmak, baskılanmak, hor görülmek nasıl bir yaptırımdır ulan allahsızlar!

Seni istemiyorum, senle mutlu değilim diyen kadına, ya benimsin ya toprağın diyebilmek ne cürettir!
Hangi boktan beynin ürünüdür?!

Tüm sermayesi lanet olası çükü olan kimi haysiyetsizlerin, aklı, fikri, zikri, am, göt, meme olan şerefsizlerin oyuncağı olmak, dillerine pelesenk olmak, sözlü ve fiili şiddetlerine, saykoluklarına kurban olmak nasıl bir makus talihtir?!

Peçetede kalması gerekirken kendi imkânlarıyla doğan, her anlamda tehlike teşkil eden bu boktan zihniyetin bu denli güçlenmesinin nedeni nedir?!
Kravat takıp iyi hal indirimi alınca, bir de üstüne yalan dolanlarla aldatılma hikayesi uydurunca pir-ü pak olup nerdeyse kahraman ilan edilmeleri de vehametin bir başka boyutu!

Bu anlamda emeği geçen, çocuk doğrup sokaklara salan, eğitimden yoksun bırakan, edep, ahlâk, erdem gibi kavramları öğretmeyen, oğullarının çükünü nirvanaya ulaştırıp pohpohlayan her anne ve babaya da lanet olsun !
Kireç kuyularına atılarak kökünüz kurutulmalıdır, başka yolu yok!