bugün

kapanmayan kadın

Bu şalter gibi birşeymi ? Kapatıp actigin. Sıkılınca kapat sıkılınca aç.

Bu zihniyette zaten mutant orospular geziyor ortada. Başını bağlayıp sudeyeni kilodu belli olan kıyafetler ile gezen tipler. Ulan bilmiyorsun yapma. Tesettürü lekeleme. ilk olarak tesettürü bir oku öğren ona göre davran. Hakkı ile kapanan bacilarimizada zarar veriyorsunuz. Tesettür saçını örtmek degildir. Hem kadın hem erkek içindir. Erkekte kadında farklı yerlerini örtmesi sakınması gereklidir. Ama oyleme şimdilerde sadece saçını kapatan saçma salak aksesuarlar ile gezen hodukler var.

Gençler farz için kapanın tarz için degil. Allah'tan korktuğumuz için yapın aileden anadan babadan olduğu için dehil. Tesettürü moda olmaz.

Tesettür mahremin gizlenmesidir. Ayyuka çıkarmak degil.

Bari yapamiyorsunuz. Bırakın hakkı ile yapanlara laf getirmeyin.

Siz gavat larda şunu bilin hani sizin için başını kapatacak yada cinsel fantezi olsun diye eş kızın arkadaşınızı kapatmayın. Allah emrettiği için yapacaksanız yapın ona tesettür varsa sanada var. Ayrıca kendi Egon ve fantazi için gotu açık kapalılar daha çok 31 malzeme oluyor bilin.

Şimdi sözlükte de vardır bu tipler. Mutant orospu gibi gezen. Önce tesettürü öğren öyle kapan. Kapalılık bakımsızlık degildir. Kadın tesettürlü bakımlı olabilir. Geri kalmadan herşeyi yapabilir ama mahrem ölçüleri dahilinde.