bugün

filistin bizi kınadı diye haksızlık yapmayalım

müslüman düşmanı fetöcülerin karşı çıktığı durum. sözlükte ne kadar pandispanyasever varsa toplanmış.

bu mantıkla kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın demeci üzerinden türklere de düşman olması lazım bu şirazesi kaymış kitlenin. desenize yavru vatan hain çıktı diye? akıl yok, mantık yok; fitne var, fesat var, art niyet var.

filistin gibi her taraftan kuşatılmış bir ülkenin ciddi ciddi bağımsız karar aldığını zannediyorlar sanırım. zannetmiyorlar da algıyı böyle oturtmak işlerine geliyor utanmazların.

orta doğu'da ( hatta daha birçok yerde) liderler ile halkı aynı kefeye koymak; ahmaklıktır. bunun en basit örneği mısır'dır.

rahmetli Muhammed Mursi var iken ne kadar uyumlu gidiyorduk; antlaşmalar yapılmıştı. sonra ne oldu? darbe. şimdiki sisi'nin hali tavrı ortada. niyeyse sözlükte bu duruma pek değinmez sözde özgürlükçü/ demokrasi müptelası kitle.

ne oldu? mısır düşmandı dost; dosttu düşman mı oldu? yo. başına bir kukla getirdiler; o da ne denirse onu yapıyor. suud gibi.

balkanlar, kafkaslar, orta doğu ve afrika'da Türkiye halk tarafından sevilir ve lider olarak görülür. adamlar kendi ülkerinden çok bize dua ederler. gel gelelim liderler kukla olabilir; bundan sebep bu teveccühü elinin tersiyle itmek ya aptallıkla ya da fetöcülükle açıklanabilir.

israil taşeronları'nın zoruna gitmesin; girdiğiniz her delik/ ülkeden sürüleceksiniz adi fetöcüler. yok öyle türk kimliğinin ardına saklanıp siyonist uşaklığı yapmak.