bugün

bediüzzaman said nursi

görsel

Siz sözlükteki soytarıların ne saçmaladıklarına bakmayın. Onlar her değerli islam âlimi olsun olmasın insana hakaret eden ahmaklardır. Siz bediüzzamanı şerif mardin den, cemil meriç 'ten, mehmet akif ersoydan, osman yüksel serdengeçti den ve en önemlisi tarihi kayıtlarından ve kendisinden öğrenin.

31 mart hadisesinde 9 tabur askeri isyan etmekten alıkoyan kimmiş onu sorun tarihi kayıtlardan?

Şeyh sait isyanına kalkışan büyük aşiretlere müsaade etmeyen delikanlı kimmiş onu sorun?

Biri ruslar ve biri ingilizler tarafından verilen üç idam kararının sebebini sorun.

istanbul da ingiliz askerlerinin olduğu bir zamanda; (doğru konuşalım arkadaş) çoğu ulema ingiliz mandasını savunurken; hürriyetin islamın ilk şartı olduğunu haykıran, ingiliz mandasına boyun eğilemez diyen ve şeyhül islamın fetvasına karşı çıkan, bastırdığı kitapları ve ilanatları halka dağıtıp ingilize karşı örgütleyen kim? Onu sorun.

Anadolu halkı cumhuriyeti küfür rejimi zannedip karşı çıkarken; kimin halka cumhuriyetin islamdaki meşveret ve şûra emirlerinin bir tecellisi olan bir sistem olduğunu anlattığını sorun kayıtlara.

Bu adam çok delikanlı bir adamdır. Sizi 6 ay hapisle yargılasalar kırk takla atarsınız. Bu adam, önünde onlarca kişi zulmen idam edilirken ve kendisi de idamla yargılanırken dahi asla taviz vermemiş bir adamdır. Ve kendisine de hürmeti asla kabul etmemiş, onun için gelenleri kapıdan çevirmiştir.