bugün

haftanın 3 günü çalışan moderatör

3 gün olsa gene iyi lan. bdv ler halkalı çöplüğü gibi birikince girip öyle bir bakıyorlar. hepsine standart cevaplar veriyorlar "herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadı" "bdv açmışsın ama aslında hayal görüyorsun sen bebeğim öyle bir sorun yok ki" şeklinde sonra gene rutinlerine dönüyorlar.

buradan 2 yazar arkadaşım/kardeşim bdv açmışlar son 2-3 gün içerisinde. sözlükte bariz şekilde yazılan her entryi eksileyen bir iki yazar var demişler. ki zaten istatistiklerde en çok oylama yapanlar bölümünde haftalık 1500-1700 küsür oylama ile zirvedeler baktım. senelik istatistiklerde gene ilk 3 içerisindeler. yani elemanların sabahtan akşama kadar kişiler fark etmeksizin herkesi ruh hastası gibi negatif oyladıkları bariz. bu arkadaşlar bdv açıyorlar durumu bildirmek için. verilen cevap "herhangi bir usulsüzlüğe rastlamadık" şeklinde. üstüne de şaka gibi "zaten otomatik sistem var sürekli eksi oy verirsen sistem çaylak yapar" diyorlar. yahu yalandan da olsa bir baksalar profillere körlere göstersen körlerin görebilecekleri ve bu kadar ortada olan durumu çözecekler ama yok.

sonra buradaki yazar arkadaşlar diyorlar ki neden online sayısı 400 ü geçmiyor. böyle başı boş bırakılan bir yerde 400 kişi olabiliyorsak bu bizim başarımızdır. bırak fazlasını..