bugün

29 ağustos 2019 şampiyonlar ligi kura çekimi

saat 19.00'da başlayacak olan törendir.

ilk torbadan dünya devi bildiğin a kalite bize 5-10 tane atsa şaşırmayacağımız, fakat gruptaki herkese koyabilecek bir takım gelsin. zaten zenit hariç 7/8 ihtimalle öyle olacak.

2.torbadan; shakhtar veya benfica
3.torbadan; zagreb, olimpiakos, club brugge

gelir inşallah.

neden mi? dengeli grup dediğin bir yanılgıdır. dengeyi "kolay kura" zannediyor insanlar. 1.torbanın kolay takımını senin yenme ihtimalin varsa diğer 2 takımın da aynı şekilde yenme ihtimali doğuyor. misal beşiktaş ilk torbadan monaco'yu yendi nispeten kolay takımdı ama herifler 2 puanla sonuncu oldu. gs ilk torbadan lokomotiv moskova'yı çekti kolay kuraydı ama diğer takımlar da moskova'dan aldığı puanlarla gs'yi geçti. hatta gs'nin moskova deplasman maçı 29 kasım'a mı ne denk geldi ve o maçta mağlup olunca ilk 2 şansı bitti.

bırakın abi gs'ye büyük takım gelsin. ilk maçtan bize 5 tane atsınlar rakipler dalga geçsin dursun. daha sonra benfica, brugge, zagreb vs. gibi takımlarla 2.lik rekabetine gireriz. bu takımlar 1.torba takımına yenilirken biz diğer rakibimizi yenersek bir taşla iki kuş vurmuş gibi oluruz. tek bir galibiyet bile bizi en kötü 3.olup uefa'ya gönderebilir.
güncel Önemli Başlıklar