bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Zamanında şöyle bir entry (#29048913) girmiştim, üzerinden 4 koca sene geçmiş! Hani diyordum ya bir tarafın az ya da çok sevmesi beni tüketir, ben yapamam diye. Ha işte bu başıma geldi sözlük..

Ben çok seviyorum, o az seviyor. Yapamam diyorum her seferinde ama yapmak için sürdürmek için elimden gelmeyeni bile zorluyorum..seviyorum çünkü, çok seviyorum. Mecnun bok yemiş yanımda, öyle seviyorum.

Evin her tarafına sinen kokusu, kıyafetleri, eşyaları, parfümü şampuanı, ıvırı zıvırı kısaca her şeyi çılgına çeviriyor beni. Önüme milyarlarca para yığsalar, gidib dünyanın en güzel ülkesinde lüks hayat yaşama şansı verseler tek bir adım atmam! Ondan uzaklaşınca bile kalp çarpıntılarım yavaşlıyor, nefesim olmuş yaşama hevesim olmuş malesef.. ama ona yapsalar bu teklifi hiç düşünmeden gider, arkasına bile bakmaz:((

Birini böyle canından, her şeyden çok sevmek öyle yakıcı ki..kavuruyor her gün kalbini, bir de onun seni sevmediğini bilmek var ya anlatılamaz bi acı...benim yüzüne bakarken içimin titrediği adam, gözümün içine baka baka içimi dağlıyor. Acıdan ölüyorum karşısında, gözyaşı bile dökemiyorum, olduğum yerin en dibinde çakılıp kaldım öylece. O sadece arkasını dönüp gitti, ama dönecek. Tekrar bana aynılarını yaşatmak için, her saniye susarak öldürmek için dönecek. Ben de aynı aşkla aynı acıyla bekliyor olacağım onu, Beni yavaş yavaş bitirsin diye bekleyeceğim..

Bırak dediler, bırak onu ve yeni bir hayata başla dediler ama bu öyle bi aşk ki, yalnız ben ölünce acısı ağrısı dinecek..