bugün

trafikte önünüzü maganda keserse yapılacaklar

Genel anlamda bir çıkış yolu varsa kavga ediyorum yanımdaki yâ da önümdeki sürücü ile. Ana avrat küfredip basıp gidiyorum beni yakalayamayacağı bir istikamete.

Yoksa milletin birbirine kurşun sıktığı araba kaputlarına çıkıp ön camı tekmelediği bir ülkede anlık bir sinir için Canımdan mı olayım ?

Bir seferinde Acıbadem e-5 te Yol çalışması var. Bir sağdan bir soldan geçiyor araçlar. Sıra bana gelince geçtim solumdaki bir sürü kornaya falan bastı bende camı açtım sakin dedim 5 saniye sadece farkediyor. Çıktım düz yola psikopat beni yakaladı bir sağdan bir soldan sıkıştırıyor, ben bunun üstüne kırıyorum o iki kere benim üstüme kırıyor. Çıkardı döner bıçağını başladı sallamaya camdan. Bağırıyor bir de sağa çek diye. O esnada Kartal gözlerim hemen Bostancı sapağında konuşlanmış polis otolarını gördü ve yanlarına çektim adam da bastı gitti. Plakasını verdim ama çevirmişlermidir bilemem o kısmını. Ama daha dar bir yolda olsa adam kafası güzel haplanmış halde önce kaza yaptıracak ardına da doğrayacaktı.

Yani değmez görmeyin geçin, yol verin siktir olup gitsinler. Canınız bir andan daha değerli.
güncel Önemli Başlıklar