bugün

iyesta

son 20 senedir uludağ sözlük'ü dışarıdan okuyup (açıköyretim gibi düşünün), akabinde ise ışıklı sözlüyünüzde yazmaya karar veren on birinci nesil sıradan yazar, ama en arka sıradan.

selam nonoşlar. tanımdan da anlayacağınız üzere aranıza yeni katıldım.

dediyim gibi, ışıklı sözlüyünüzü son 23 senedir dışarıdan tatbik etmekte idim. en sonunda bütün cesaretimi toblayıp yeni üye kaydı yapmaya qarar verdim. bende sizler gibi ışıklı, çağdaş ve modern bir geyim.

izmir'de istikamet edip yerel bir şirkette özel qüvenlik qörevlisi olaraktan çalışıb ışıklı ayileme katkıda bulunmaq asıl maqsadım. çaycı kazım da maqsatlarım arasında, hoş bir erqeq yane. doğulu kendisi. sanırım aqepeli de.

ama olsun, qönüller bir olunca çay ocağı seyran olur demiş atalarımız. bunları boş verelim. dediyim qibi aranıza katılmaqtan onur, gurur, hüzün, acı, keder duymaqtayım şu an. kolay deyil, tam 25 sene dışarıdan okudum.

(18 yaşında olmama rağmen)

sizler beni tanımıyorsunuz ama, ben hepinizi tanıyor, seviyor ve biliyorum. mesela primci biri var, çoq manyaq yazıyor. bayılıyorum yazılarına, oradan buradan çalıyor ama olsun, en azından türkçe yazmasını biliyor ya yeter.

itici bir tip, onu sevmiyorum. filmde ucan biri de vardı, lakin sanırım uçurulmuş o, filmdeki gibi. iyi olmuş ama.

sonra birde arabasının resimdeqi foturaflarını paylaşan bir aqepeli vardı, o çoq iyiydi ayol. troll felan deyildi, bildiyin bilerzik gibi geçiriyordu. kodaman ibnetor. buradaysa eyer bana ulaşsın lütfen. memesini mıncırıcam zira.

neden, onun porsche'u var güzel mi güzel! öhöm.

birde ciyaner diye biri var. sanırım sözlüye yön verenlerden biri o. süper yazıyor şapşik. essy'i unutmaq ha mümkün, fenimist yazılarıylan adeta ruhumu oqşuyor. ben gibi, erqeqlerden nefret etmesi buna sebep tabiy ki.

bazı, isminiunuttuğum adam gibi adamlar da var yine. heyecandan olsa gerek. zira, şu an çok heyecanlıyım, hayatımda ilk defa bir sözlüye üye kaydı yaptırdım. sizi seviyorum, umarım sizde beni seversiniz.

lütfen sevin, zira obsesif kompurosör bozukluğu hastasıyım. sevilmeyince sinirleniyor, hayata küsüyor kendimi alkole veriyorum. sadece bu olsa neyse, pani katakta var, aroneskiya da yeni musallat oldu başıma.

hoofff!!! allam, neden ben, neden? sırf güzelim diye her şey üstüme üstüme geliyor ayol! yeter artıq yeter!!! git artık tayyib gitt, gittt, gitttt!!! duyuyor musun tayyib? is te mi yo ruz seni, imamoğlu muz gelebilir ama.
evet.