bugün

sokak hayvanlarını eve hapsetmek

Evde farklı türden bir canlıyı hele ki kedi gibi zor bir canlıyı, besleme isteğinden yapılmıyor bu. Sokaktaki hayvanların yaşam koşullarına bakıyorsun hepsi aç, korkutulmuş. Zaten kolay hasta olduklarından dolayı ve sokakların pisliğinden dolayı çoğu 1 yaşına gelmeden ölüyorlar. Bunları görüp eve alıyorsun hem besleyip hem de sevgi veriyorsun Ve en azından dünya üzerindeki 1 canlıyı ızdıraptan kurtarmış oluyorsun. Size de tavsiye ederim, boka çevirdiğimiz bu dünyada en azından hala kurtarılabilecek şeyler var.
Neyse, evde hayvanın karnı doyuyor, sağlıklı kalması için bakımı yapılıyor; istediği yerde yatıp uyuyabileceği yer temin ediliyor, kendisine iyi davranan ve kendisini seven insan türüyle aynı mekanı paylaşabiliyor. Bu hapsetme değildir bu, hayvanları günden güne daha kötü koşullarda yaşamaya mahkum bırakıldığı sokaklardan kurtarıp yaşam standartlarını orta hatta belki de üst düzeye çıkarmaktır. Kötü bir evde aç bir şekilde yaşadığınızı düşünün, biri sizi alıyor ve daha güzel bir eve sokuyor. istediğiniz gibi yiyip içip sizi seven varlıklarla hayatınızı geçiriyorsunuz. Durum bu. Azıcık şu kafa denen tenekenin içinde bulunan, cücük kadar bile olmayan organınızı sağlıklı kullansanız böyle aptalca başlıklar açmazsınız.
Sanki sokaklar cennet de biz onları eve hapsediyoruz. O zaman siz de sokakta yaşayın sokaklar çok güzelse anasını satayım.