bugün

e imamoğlu ve m yavaş ın kazanacağından emin olmak

başlığın kazanmış hali, " ekrem imamoğlu ve mansur yavaş ın yerel seçimleri kazanacağından emin olmak" şeklindedir "bu kez tamam" deyip her seçim sonrası hüsrana uğrayan kardeşlerim.

pek tabiy ki sevimli, cana yakın, yeryüzünde en az biz insanlar kadar yaşamaya, seçim kazanmaya hakkı * olan ulu solcusu, ful pasif, gey, ateyiz, alkolik, sarapci, lgbt üyesi göt verenlerin içinde bulunduğu durumdur.

adamlar o kadar eminler, pardon "adamlar" dedim özür dilerim. zira içlerinde karılar da var, hatta fenimistler. * her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim arefesinde de sanki seçimler yapılmış ve adayları kazanmış gibiler.

dereyi görmeden paça sıvamıyorlar, çünkü hepsi bilek dekolteli pantolon giyiyor. (ulan alem adamım yha) "bağşkkağnn imam, bağşşkağnn sılow" diye kafa ütülüyorlar.

yapmayın böyle sevgili geyler, tamam anlıyorum sizi. kazanmaya programlanmışsınız, sürekli kazanmak istiyorsunuz ama sandık işte, ne çıkacağı belli olmuyor.

daha önce de başınıza geldi bu acı durum, oturup ağladınız sonra, "oyloromoz çolondo, holo vor" diyerek kendinizi teselli ettiniz. saçınız sakalınız ağardı kederden. kazandığınız üç kuruşu içkiye yatırdınız sonuç olarak.

uzun sözün kısası; sıkın dişinizi lan biraz. kazanırsanız 1 nisan sabahı kutlamanızı yaparsınız. bizim sesimiz çıkıyor mu lan hiç? "binali, özhaseki kesin kazanacak" diye yırtınıyor muyuz amk?

kazanırlarsa, 1 nisan'ı zehir edeceğiz size o ayrı tabi. evet.