bugün

15 temmuz u kemalistlerin engellemesi

açık konuşmam gerekirse 15 temmuz gecesi bir hovardalık peşinde şehir dışındaydım. olayları görünce bir akp ve tayyip düşmanı olarak ince işlerime ara verip başladım sevinçten yengeç dansı yapmaya, tabi bu sırada da koşa koşa hemen tekelden 1 kasa bira aldım ne olur ne olmaz diye.

sonra biraz idrak etmeye başladım, ulan canlı yayında darbe mi olur? babası fetöcüler tarafından zorla emekli ettirilen atatürkçü subay oğlu tanıdığım vardı, sahi dedim bi onu arayayım bakalım olayın iç yüzü ne, ne durumdayız öğreneyim. arkadaşımın söylediğine göre babasının haberi yokmuş, onu geçtim halen görevde olan veya diğer emekli olan hiç bir arkadaşının da böyle bir durumdan haberi yokmuş. biliyorsunuz ki bu gibi durumlar meydana geleceği zaman emekli subayların dahi haberi olur, ancak bu olay bambaşka, bilen kişi sayısı 3-5 komutan ve rus istihbaratı. zaten enişte haber verdi söylemindeki enişte de putin oluyor.

uzun lafın kısası ortada engellenen bir şey yok, ortada bir darbe veya kalkışma da yok. ortada büyük bir tiyatro oyunu var. bu oyunla da gelecekteki olası bir darbenin önüne geçmiş ve fetöden de kurtulmuş oldu akp, bir taşla iki kuş.