bugün

ali murat güven

Bana göre kendisi teşbihte hata olmaz ise modern dünyanın ebu zer'lerinden biridir. Tıpkı onun gibi, sırf doğrunun ve hakkın yanında olduğu için, ilk önce islam karşıtlarının, daha sonra da islam adına devlete çöreklenen haramzade islamcıların baskısına maruz kalmış birisidir.

2012'de senelerdir ailesine ekmek götürmek için kerhen çalıştığı ama bir defa bile zamanında maaşını alamadığı yeni şafak gazetesinden, şuan gazetenin başında olan çapsız, şerefsiz iğne suratlı genel yayın müdürünün mobbinglerine karşı sert bir darbe indirerek (gazetenin bütün pisliklerini pazara dökerek) istifa etmiştir.

Yeni şafaktan istifasının ardından alçak islamcı kesimden darbe üstüne darbe yemiş, ama aldığı darbeler karşısında yıkılmak yerine insanlığa ve islam'a daha da verimli hale gelmiş, 2 tane kitap, çok sayıda reklam filmi ve eli kulağında bir belgeselle kariyerini bereketlendirmiş bir entellektüeldir.

Son olarak da çeyrek asırdan fazladır medya ve sinema dünyasına emek vermiş biri olarak, çişini tutamayanlar cemiyeti, nam-ı diğer Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığı üyelik başvurusu kabul edilmemiştir. E tabi çişini tutamayan bunaklardan da - iktidardan Allah/peygamber gibi korkan pısırık sürüsü olarak - başka bir cevap beklenemezdi zaten.