bugün

15 temmuza tiyatro demek

fetö kumpası sebebiyle ergenekon davalarından hapis yatmış subayların hepsi de bu darbeye fetönün darbesi diyor... 2 buçuk yıldır da tv lerde fetönün darbe yapma sürecine nasıl geldiğini anlatıyorlar. nasıl orduya sızdıklarını, nasıl yapılandıklarını vs.

şimdi siz bu darbeye gerçek değil, sahte darbe, tiyatro vs diyerek fetönün hukuksuzca içeri atığı türk subaylarının bu laflarını da kaldırıp sokağa mı atıyorsunuz ? bu süreci onlardan daha iyi mi biliyorsunuz ? fetö ordu içinde yapılanmadı mı * emniyette yapılanmadı mı ? fetö devleti ele geçirmedi mi ? bunlar senaryo mu * subaylarımızın ergenekon,balyoz gibi davalarla içeri atılması, 4-5 yıl içeride kalması, ilker başbuğun yargılanması senaryo mu ? bunlar oldu. hepsini de bu fetö denen örgüt yaptı...

ya arkadaşlar. bazen insan ne konuştuğunu ve söylediği cümlenin nereye gideceğini hesap etmeli. uğur dündar darbenin ertesi günü ne yazdı biliyor musunuz ? atatürkçülüğünden zerre şüphe duymadığım bir komutanla görüştüm ve bana bunun bir fetöcü darbe girişimi olduğunu söyledi diye belirtti yazısında uğur dündar. uğur dündar atatürkçü bir insan. darbenin fetöcü darbe olduğunu teyit ettiren o.

siz kalkmış bu darbe girişimi tiyatroydu, fetö diye bir şey yok diye burada akıl dışı iddialarda bulunuyor, alman kanalındaki bir programdan görüntüler paylaşıyorsunuz.

eh ben de size ingilterenin "darbenin arkasında fetönün olduğunu çok iyi biliyoruz" açıklamasını bırakayım buraya.

https://tr.sputniknews.co...-moore-feto-teror-orgutu/

lütfen arkadaşlar. erdoğanı sev sevme. onu sen bilirsin. lakin bu darbe fetö darbesidir. aksini iddia etmek,fetö kumpasıyla hapis yatmış şerefli türk subaylarının sözünü hiçe saymak olur.
güncel Önemli Başlıklar