bugün

10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı

Bunu buraya da koyalım.

iki takım aleyhine de yanlıs kararlar verildi.
1. galatasaray'ın penaltısına itirazı olan kuşlar, galatasaray fenerbahçe maçında aynı şekilde top ayaktan çıktıktan sonra penaltıyı kazandılar. orda penaltı yaa diye böğürürken burada değil diye ağlamayın. penaltı.

2. diagne'ye ikinci sarı kart gerekir evet. ama aynı şekilde galatasaraylı oyuncular kırk kere düşürüldü. hiç birinde sarı kart verilmedi. biz sorduk mu lan niye verilmiyor diye?

3. nagatomo'nun söylediği şey ile soldado'nunkini karşılaştıran mallar görüyorum. soldado girmiş hakemin dibine hakeme söylüyor. nagatomo ile hakemin arasında dünya mesafe var ve imkansız duyması. kendi kendine söyleniyor herif. el hareketlerine sarı verse verir. bunun için de ağlanmaz.
kamera görmüşmüş, dudak okunabilirmiş. ulan o zaman dudak olunacaksa volkan denen ayının her maç kırmızı yemesi lazım. her maçta ayrı bir dudak okumayla küfürlerini görüyoruz. rakibe de kendi oyuncularına da hakeme de ediyor.
emre belözoğlu da aynı sekilde. bunlara mı sığınıyorsunuz sahiden?

4. en berbat olanı benim için de bu. hakemin göre göre penaltıyı vermemesi. inandırıcı gelmemiş olabilir ama oyun kuralları net. ayağa temas var, penaltıyı verecek.

her ne olursa olsun, hakem doğru da yanlıs da karar verse dün galatasaray oynadığı oyun ile trabzon'u her türlü yenecekti, yenerdi ve yendi.
bu iyi oyuna, oyuncuların emeğine hakem diye zırlayarak saygısızlık etmeyin.
maç olmuş 3-1 penaltı verilse gene gs skor üstünlüğünde olacak.
gs gerideymiş de hakem gol artırmış algısı yapmayı kesin.

hakemler de insan, hata yapabilir demeyi bilen ve bunu resmen imzalayan kişiler bugün hakem diye ağlayacak en son kişiler..
galatasaray'ın puanları gasp edilirken ağlamayın diyenlere de söylenmesi gereken şudur.
siz ağlayın, ama az ötede. duymayalım biz.