bugün

uludağ sözlük

tepedekilerin izin verdiği gibidir. ne görüyorsanız hepsi müsaade dahilindedir.

aydın bir arkadaş meriçler falan demiş, sen bu şartlarda yazabiliyorsan meriçi de meriçlik yapacaktır, gocunacak bir durum yok, senin varlığın zaten ekstra bir zulüm. meriçi de bırak biz ayıklayalım.

soru şeklinde başlık açmayın arkadaşlar, eğer kaynaklı olarak birinin sözünden alıntı yapmıyorsanız soru işaretiyle bitecek başlık açmayın, eninde sonunda silinecek(hala silinmemiş örnekleri var ama bu sizin abartmanız sonucu birikenlerden bir kaçı sadece), iyi bir yönetim olsa anında engelleriz ama siz de burada rahatladığınızı, aklınıza geleni söylediğinizi falan düşünüyorsanız eninde sonunda çaylaklıkla tanışacaksınız emin olun, yapmayın bunları..

bir de burası ilk düşündüğünüzü yazmanız gereken yer değil, görüyorum ki umursamayıp kör topal yazıyorsunuz. lütfen ufak da olsa bir tanım bırakın, başlığı tanımlayın yani, ardından yazdıklarınızı biz değerlendirelim, acele de etmeyin hala neden ellemediler bu saçma entryi diye, o kadar çok varlar ki sırası gelince hepsini elliyoruz emin olun. samimi olduğunuza eminiz ama burada bazı şeyleri dile getirmenin bir adabı var ve uymak durumundayız. (bkz: sözlük formatı)

başta yaptığım veryansına gelirsek, siz varsanız uludağ sözlük var ama sapla samanı ayırt etmek konusunda yaşadığımız sıkıntılar sizi doğru yönde hareket etmek konusunda terse çark ettirmemeli. lütfen burayı eviniz bilin ama kurallara uyun. uymadığım yerler benim de oluyor bazen, insanım, ve gereği yapılıyor o entryler üzerine. sen yetkilisin es geçelim demiyorlar yani.

hepsini geçtim, burada ne istiyorsan söyleyebiliyorsun, daha büyük nimet var mı? adamın, sevgilinin, yoldaki insanın, herhangi birinin karşısına çıkıp da zart diye söyleyemediğin şeyleri burada söyleyebiliyorsun, çok güzel bi şey değil mi? lütfen tanım yapın, kişilik haklarına en azından isim bazında tecavüz etmeyin, çok zor olmamalı. ben 13 senedir başarabiliyorum, siz de yapabilirsiniz.

hadi iyi yazmalar herkese.