bugün

erkeğin kendini bir lütuf görmesi

kadını aşağılayan tüm erkeklerin kadın üzerinden prim yapması nedeniyle düştüğü yanılsamadır. genelleme değil ama bazı erkeklerin demekte istemedim açıkçası.

birine yaptırdığı her şeyi başkalarına da yaparım, yaptırırım sanmasından mütevellit her insanın farklı olduğunu anlayamayacak kadar dar kafalıdır bu tarz cinsler.

cinsellikle, namusla kadınları korkutan insanlar utanacağını sandıkları için her lafı söylemeye çalışsa da artık yemiyor halkta, hakta, hukukta bunları.

70 senedir türk hukuku erkekten yana bir profil çizmiştir. kan davası, namus davası, kardeş davası, kadın cinayetleri, güldünyalar bu kahrolası sistemde hep erkeğin lehine çevrilmiştir.
fakat son yıllarda artık bazı şeyler değişmeye başladı, uygulamada eksiklikler olsa da, kameralar kadınların ne kadar vahşice ızdıraplardan geçtiğini gösterdi bizlere. ben hiçbir erkeğin bir kadın tarafından dayak yeyip, öldürüldüğünü istisnalar haricinde görmedim, varsa da minimum seviyededir ancak kadının kaç yerinden bıçaklanırken, köpeğin apartman içinde tecavüze uğramasını, tacizi, tecavüzü, çocuk tecavüzlerini maalesef ki düzgün erkekler; sizin hemcinsleriniz yapıyor.

ya bunları hiç mi ailesi, arkadaşları düzeltmiyor, akıl vermiyor diyeceğim de kötülük yapmak isteyeni durduramazsın o ayrı mesele.

kendini lütuf gören bir güç, bir beden, bir organla ateş olsan ancak olduğun yeri yakarsın, sadece fazla şımarmış, aynı tuncer ustael örneğindeki gibi fazla boş kalmışsın.

insana insanca bakan, herkesin bir lütuf olduğuna inanan iyi yetiştirilmiş erkekler müstesnadır, baş tacıdır tabi ki her zaman. kendini nerde göreceğin senin elinde.

Edit: eksileyenler işte bu zihniyet ötesi yok.
güncel Önemli Başlıklar