bugün

halit ergenç ve bergüzar korel in çağdaş dansı

Lan oğlum bi de bize koyun diyorlar. Bu yapılanın medeniyetle ne âlâkası var? Medeni olacaz diye batının türlü türlü ahlaksızlıklarını alıp millete matah bir şey gibi sunmak koyunluk değildir de nedir? Bilim ve teknoloji bu dansın neresinde şimdi?

Çağdaşlık ve sekülarizm buysa eğer, birileri bizi fena halde kekliyor beyler. Bu düpedüz yozlaşmadır. Sanki muhafazakar ve milliyetçi geçinen kesimde de bu yozlaşmadan payını almıyor mu? Derseniz, evet fazlasıyla alıyor merak etmeyin. Aşkı memnu, Ben bilmem eşim bilir türü yarışmalar Bugün ne giysem, benimle dans et, binbir gece, survivor ve ve daha neler neler. Her türlü çarpık ilişkilerin bol bol sergilendiği senaryolar diziler filmler programlar. Ha bu arada 1990 dan beri süregelen bu yozlaşma ve bozulma toplumda siyasette ekonomide ailede iş hayatında ve en önemlisi manevi hayatta da göze çarpıyor. Medya bir araçtır. Kendisine biçilen rolun hakkını..! Gayet iyi veriyor. Dejenerasyon, dezenformasyon, manipulasyon duble gaz devam..bizi izlemeye devam edin..

Muhteşem sülünün her bölümde başka bir hatunla yatağa girmesini hazmedemeyen hayme ananın muhterem kızı gökçe hanımın çekimler esnasında seti basarak kocasına cıngar çıkarttığı kıskançlık krizlerine girdiği, gazelerin satır aralarında yer aldığı olaylı günleri hatırlayın. insan fıtratı bu eşini kıskanacak koruyup kollayacak tabi. Olması gereken de o zaten. Böyle lanse edildiği gibi kucak dansı filan değil.