bugün

hulusi akar ne iş yapıyor sorunsalı

En üste not: bu entry (bkz: köprüde linç edilen er askerin babası)

Başlığına yazılmıştır ancak başlığın sözlük yönetimince sol tarafa gelmesi yasaklanmış bu sebeple konuyla ilgli olan hulusi akar başlığına girmeyi uygun gördüm.

Birde murat tekin var hava harp okulu 4.sınıf öğrencisi! Elinde bıçaklar ve palalarla köprüye dalan bir grup vahşi tarafından katledilen!

Kendine savunma bakanı diyen ve genelkurmay başkanlığı yapan harbiyeli birinin adını adlarını dahi zikredip

"bu çocuklar başta ben olmak süretiyle diğer amirlerinin sorumluluğunda olan öğrencilerdi onları koruyamadık hata bizim bizleri affedin"

diyemeyen!

Siyasete başkan vasıtasıyla balıklama atlayıp ayarı yedikten sonra kukuman kuşu gibi yerine çakılıp düşünmesi gereken sensin harbiyeli paşa!

Darbeye cüret eden tüm kadroları makamlarına atayan burnunun dibindeki koruma subayının yaverinin fetö mensubu olduğunu anlamayan veya anlamamazlıktan gelen sensin sen hesap vermelisin! Bu harbiyeli öğrenciler ve zorunlu askerlik görevini yerine getirenlerden çok daha fazla sorumlusun yaşananlardan!

Hesap verebilecek misiniz? Hadi yargıyı adaleti geçelim payandası ve savunma bakanı olduğunuz akp iktidarının muhafazakar ve dindar olduğunu varsayıyorum inandığınız dinde olduğu gibi hesap verebilecek misiniz?

Vicdanınız rahat mı?

Kendi karargahında esir düşen bir general olarak utanma duygusundan nasıl münezzeh kalabiliyorsunuz? istifa edip pılı pırtı toplayıp bir sahil kasabasında resim çizebilir veya sabah akşam viskinin dibine vurup eğlenebilirdiniz. Daha erdemli olurdu muhtemelen. Siz bunun yerine zikzak çizerek gezmeyi yakıştırdınız kendinize.

Elinizde 17-20 yaş arası çocukların kanı var.

görsel
güncel Önemli Başlıklar