bugün

en abes karşılaştırmalar

1- nba vs euroleague : nba'nın takipçi sayısı 27 milyonken euroleague'nin takipçi sayısı sadece 520 bin!
euroleague'nin kralı sayılan teodosic euroleague'de tozu dumana katarken nba takımı la clippers'te ilk 18'e bile giremiyor. dolayısıyla bu iki ligin karşılaştırılması sooon derece abes ve saçmasapan!!

2- edis vs tarkan: en saçma karşılaştırmalarda belki de zirveye oynar! daha bu yaz çıkan ''çok çok'' şarkısıyla yıldızı parlayan ve yeni tarkan yakıştırması yapılan edis kimine göre tarkan'dan bile daha iyi! oysa ki tarkan 1992'den beri pop'un zirvesinde ve popun kralı olduğu tescilli bu karşılaştırma son derece saçma!

3- erdoğan vs trump: özellikle iç anadolu ve karadeniz çomarlarına göre erdoğan dünya lideriyken diğeri bunak amarigalıydı.. oysa ki erdoğan türkiye dışında belki biraz filistin vatandaşları için önemli olabilir ama bizim dışımızda erdoğanı dünya lideri gören hatta tanıyan millet dahi yok!!

4-kemal sunal vs şahan gökbahar:her ikisi de komedyen buna itiraf yok ama türkiyenin en iyi komedyeni şaban mı yoksa recep ivedik mi sorusunu bir forumda gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm!
yılların ekol olmuş aktörü kemal sunalı recep ivedik karakteriyle ünlenen şahan gökbakarla karşılaştırmak kelimenin tek anlamıyla hadsizlik..

5- apple vs samsung: rasyonel düşünen biri için amerika'nın malı, amerikanın sömürgesi altındaki ülkenin ürettiği maldan çok daha kaliteli olması gerekir...nitekim de böyledir. güney kore'nin 1952'den beri amerika'nın gayrı resmi sömürgesi veya bir eyaleti haline geldiğini anlatmaya gerek yok! dolayısıyla kore markası samsung'un u.s.a malı apple'den daha iyi olma ihtimali imkansız!! apple'in en çok şikayet edilen noktası fiyatının yüksek oluşudur..

6- messi vs c.ronaldo: biri allah vergisi yeteneğiyle ön plandayken diğeri kendini geliştirip machine haline getirmiştir.
güncel Önemli Başlıklar