bugün

kiracının kirayı geciktirmesi

geçen sene şu aralar baba yadigarı evime 3 tane sıpa taşındı. ilk başlarda muhabbetimiz güzeldi. sonraları bunlar ders çalışma bahanesiyle eve karı kız getirmeye, evde içkili alem yapmaya başladılar. bir kaç kez uyardım. sizi döverim, sokağa atarım dedim. tamam abi haklısın bir daha yapmayız dediler.

şimdi bunlar 2 gün kirayı geç getirdi. diyorum ki önümüzdeki ay da kirayı geciktirirlerse kapılarına dayanayım. salona geçip sikimi ovuştura ovuştura "oğlum kirayı ödemeye gücünüz yoksa başka yollardan hallederiz" diyeyim. uzun saçlı ve sakallı cenk'in kavanoz gibi götünü mutfak tezgahına dayayıp sikeyim. şişko top sakallı hakan'ın kafasını buzdolabına sokayım onun da götünü öyle sikeyim. kemal'in çaydanlık gibi götün de oturma odasındaki çekyatın üzerine domaltıp sikeyim. bu üniversiteliler paraya götünü bile verir zaten. büyük ihtimalle kabul ederler. bunları bi güzel siktikten sonra da kışın soğuğunda sokağa atayım. duvarları da hafiften çizmişler. ev benim değil mi zaten oğlum. niye derdini çekiyorum ki bu anasını siktiğimin döllerinin. çizikleri boyatır bir daha kiraya veririm.

rahmetli babam bu konglomeratı ailenin büyüğü olarak bana emanet etti. bana sık sık iş dünyasında yırtıcı olacaksın diye öğüt verirdi. rahmetlinin bu davranışımdan hoşnut olacağından eminim. aile servetimize sahip çıkacağım.