bugün

50 yaş üstü whatsapp profili

vatsap listemde bolca bulunduğundan dikkatlerinize arz etme imkanı buluyorum bu profilleri. kabaca şöyle kategorize edebiliriz;

1) sevgi pıtırcıkları:

dallı güllü günaydın mesajları eksik olmaz. ola ki düşerse, klipli müzikli günaydın temennileri gönderirler. kış aylarında kuşlara yem, yaz aylarında hayvanlara su verilmesine dair hatırlatmalarda bulunurlar. cuma mübareklemeleri, kandil tebrikleri, veciz bayram kutlamaları olmazsa olmazlarındandır. komik fıkralar ve hayat dersleri de yine bu profilin haznesinde arzı endam ederler.

seviyoruz onları.

2) levent kırca tandansı yakalayan siyasetçi amcalar:

memleketin gidişatından asla memnun değillerdir. uzun metinler gönderirler, çoğunu kendileri dahi okumaz. bu profil kendi arasında ikiye ayrılır;

solcular: ülkenin yenip bitirildiğini anlatırlar. ihmaller, kasıtlar, kabahatler sıralanır.

iktidarcılar: ameriganın ve izrailin oyunlarından, nasıl kıskanıldığımızdan bahsederler. "amerika başkanı şokta. oyunu erdoğan bozdu. izrayil devlet başkanı açıkladı: yüzyıllık planı sıfırdan kurmamız gerek" tarzı deşifreler en sevdiklerindendir.

3) işim görülsün tayfası:

en sadesi bunlardır. yazışmayı sadece işlevselliğe indirgerler. "şunu açamıyorum nasıl olacak", "böyle bir evrak geldi nedir", "şu numarayı nasıl kaydederim", "beni şu aradı ismi nedir acaba" benzeri kısa öz cümlelerle işini gördürmek isterler. özü sözü birdir bu adamların. bam bam bam.
güncel Önemli Başlıklar