aykut kocaman

Sayın hocam,
Bir maçı daha kaybettik. Bu takıma geçen yıl sen varken de hep yeniliyorduk zaten. Yalnız bir fark var: o zaman ikinci sıradaydık, son maça kadar da şanpiyonluk kovalamıştık. Bu sene ligin son sırasına doğru hızla ilerliyoruz.

Geçen sene aslında bu mal taraftarı uyarmıştım. "Arkadaş kadromuz bok gibi, aykut ne yapsın" demiştim. "Neustaterle, hasan ali ile, aatıf ile olmaz" demiştim. "En az 5-6 çok kaliteli adam lazım" demiştim. Yok arkadaş dinletemedik. Beyinde özür olunca ne dersen de anlaşılmıyor. Futbolla ilgili bir gram bilgi olmadan yorumculuğa soyununca herkes, ne yaparsan yap olmuyor. IQ bu kadar. Adam takılmış yorumcuların gaz vermelerine. Hala aynı noktada. "Aykut sinsiymiş, bi de defans yaptırıyomuş." Üstelik bu zeka yoksunu arkadaşlarımız bu sene geldiğimiz noktadan da akıllanmamış. "Arkadaş aykut hakkaten bu takımı bir arada tutanmış" diyeceğine hala mal mal yorumlarına devam ediyor.

Yapacak birşey yok. Taraftarda bu kafa oldukça, ali koç başkanım da taraftarın bir dediğini iki etmediği sürece daha çok dalga malzemesi oluruz.
güncel Önemli Başlıklar