bugün

asil türk kadını

hemen sevinmeyin. sözlükteki özgüvensiz, kültürsüz, popüler kültür bağımlısı süprüntülerden bahsetmiyorum.

bazı kadınlar var, inanmazdım ama yakın zamanda birini tanıdım.

kadın teknik üniversite mezunu, yurtdışında 2 yıl yüksek yapmış. aynı yaştayız. 1 yıldır da bizle çalışıyor. mevkii güzel yaşına göre. (zaten burda sözlük kızları olarak çoğunuz elendiniz amk yüksek kim siz kım, yurtdışı kim siz kim, aranızda c1 seviye olan varsa dişimi kırarım) son derece alımlı bir kadın. fiziksel özelliklerine çok hakim değilim. neden biliyor musunuz?

öyle dolu ki, öyle bir muhabbeti var ki, esprisi, bilgisi, iş yapışı, muhabbeti, nerde ne zaman ne söylemesi gerektiğini öyle iyi biliyor ki; götüne memesine bakmaya ihtiyacın yok zaten konuşması tatmin ediyor, doyuruyor beynini. sonra mesafesi. ne sıcak ne soğuk, ne işveli ne donuk. tam kıvamında izin verdiği kadar yaklaşabilirsin, fazlasında sana öyle kibarca ayar verir ki 'utanırsın' sinirlenemezsin bile.

sizin gibi çatalımı açayım, etek giyip çekiştireyim, ay öküz gibi bakıyooğ gibi dertleri yok, sizin içiniz boş olduğundan muhabbetiniz duruşunuz bi boka benzemediğinden bari sikeriz diye bakıyoruz. onun böyle bir problemi yok. ne giyerse giysin taşıyor.

çok fazla ilişkisi olmamış, birkaç deneme olmuş uzun sürmemiş, kafama göre birini bulamadım, içime sinmedi diyor. yalan değildir. yani sizin gibi iki canım cicime vermemiş. zengin ya da yakışıklı adam gördü mü belki beni alır diye çöl bedevisi suya atlar gibi yarağa atlamıyor her fırsatta.

tanımanızı isterdim. allah sahibine bağışlasın, bana çok gelir bu hatun. ben yıllardır sizin gibi elek altı karıları pompalamaktan bu seviye neydi unutmuşum. beynim erimiş. oturup çalışmam lazım yeniden hayata.

bizi bile bitirdiniz be instagram/gratis delisi zilliler...