bugün

ağır engellileri yaşatmaya çalışmanın sebebi

olmayan sebeptir. gerekli yasalar olmadığı için ağır engellileri yaşatıyoruz. zihinsel engelli veya kör birini düşünün. işe gidemiyor, çalışamıyor. hem ailesine yük oluyor, (aile üyelerinden en az biri bir yerde çalışıp topluma faydalı olacağına engelli bireyle ilgileniyor.) hem de devletten engelli maaşı alıyor. yani bu faydasız varlık benim vergilerimden pay alıyor. böyle saçma sapan bir iş olmaz. bir yere düzenli olarak gidip çalışamayacak durumdaki engelli bireyler acısız bir şekilde (iğneyle) uyutulmalı. böylesi hem aileleri için daha faydalı, hem de toplum için daha faydalı.

düzenleme: ben de uzun yıllar boyu engelliydim, sonrasında psikoloji ve psikyatri kitapları okuyarak kendi kendime düzeldim. (hastalığım halen mevcut ancak geçmişte ağır hastaydım, şu anki hastalığım çalışmama engel değil.) zihinsel engelli olanlar 2 yıl civarı doktorlar tarafından tedavi edilmeli, eğer hiçbir ilerleme göstermiyorlarsa ve tedavi öncesi durumla aynı seviyedeyseler uyutulmalılar.

düzenleme2: tekrar düşününce yürüme engellilerin uygun otobüsler alınırsa ve uygun binalar yapılırsa çalışabileceği aklıma geldi. hiçbir şartta çalışamayacak olan engelliler uyutulmalı.