bugün

21 aralık en uzun gecede sevişecek yazarlar

bu uzun gecenin hakkını vermek için gün sayan yazar kardeşlerimdir.

tabii tüm seks alemi için bu mühim geceye kadar dikkat edilmesi gereken birkaç önemli hazırlık da sizlere massive kardeşinizden hediye;

erkekler için;
-15 aralıktan başlamak üzere babafingoyu akşamları yarım saat az yağlı süte yatırıyoruz.
-20 aralık gecesi 2 posta atıp yatıyoruz, son derece hoyrat davranıyoruz, kadın sizinle mi sevişiyor yoksa çar deli petro ile mi karıştırmalı. buyuk gun öncesi beklentiyi düşürüyoruz.
-19 aralık akşamı taşaklarımıza katran sürüyoruz, bit pire vesaireyi iyice kırıyoruz, haşerelerin moral bozmasına izin vermiyoruz.
-memeler bu gece öyle normaldeki gibi iki sık bir yala ile geçiştirilemeyecek kadar uzun zaman alacak, mümkünse bir jonglör kursuna yazılıyoruz, yoksa youtube dan jonglör videoları açıp toplarla idman yapıyoruz o gece memeler kördüğüm olmalı beyler dikkat.
-dilimizin de en az sikimiz kadar işlevsel olacağı bu geceye onu da hazırlamak adına evdeki tüm şalterleri her gece yatmadan dilimizle indirip kaldırıyoruz. zaman içinde dilinizle avize montajı yapacak seviyeye gelediğinizi göreceksiniz.

kadınlar için;
-önce iş sağlığı ve güvenliği diyor, o gece adet olma ihtimaline karşı ya adet geciktirici alıyoruz ya da parası olmayanlar için dul avrat otunu kukumuza sokup 3 gün bekletiyoruz.(ben uydurdum ama kesin bi faydası vardır kesmese bile)
-ölü gibi yatarak bitmez bu gece dolayısıyla pozisyon zenginliğine cevap verebilmek adına; 1 aralıktan itibaren her gün açma germe yapıyoruz. ayrıca domalmış vaziyette götümüzdeki şarap kadehini düşürmeden ağzımızla bir ayakkabı bağcığını açmaya çalışıyoruz.
-kadınlar için dilden ziyade emme kuvveti mühim olduğundan, evdeki elektrik süpürgesini çalıştırıp ağzımıza dayıyoruz ve onun emiş kuvvetine karşılık kendimizinkiyle süpürge içinden önceden yerleştirilmiş bonibonları almaya çalışıyoruz.
-20 aralık gecesi komple kendimizi çikolatalı süte yatırıyoruz. meraklısına muz da olur.

şimdiden bu önemli gecenizi tebrik eder, nice orgazmlara vesile olmasını temenni ederim.