bugün

oto yıkamacı tarafından tecavüze uğramak

(bkz: üzgün surat)

bu gerçekten acı verici. olay deyil, oto yıkamacının şeyi. çok büyüktü minnoşlar. yoksa tam benlik bir fantezi. her neyse.

biz üç kişiydik cengiz, hulagu ve timur. cengiz benim tabiy ki. hulagu travesti, timur ise gey bir arkadaşım.bir gece karar aldık buluşup kafaları dağıtmak için sözleştik.

erkek arkadaşlarımızdan habersiz. gey, geye takılalım dedik yane. akşam oldu tabi, izmir de bu hep böyledir hep akşam olur izmir farkı sanırım. kutuplar da böyle deyil mesela.

ben biraz erken çıktım evden, hazırlanıp cicilerimi giydim. lakin aracım çok kirli idi. 1978 model vw transporter. içi kullanılmış prezervatif dolmuştu.

yıkamacıya gidip temizlettireyim dedim. diyerleri pahalı yıkadığı için ıssız, tenha bir yerde gözüme çarpan bir yıkamacıya girdim. zira, param yoktu. bana en çok koyan da bu, hayrullah dan sonra paşamın ülkesinde asgari ücretli kemalist olmak.

önce beni baştan aşağı süzdü bu sapık yıkamacı, lakin "tatlım araç makineye girdiyinde benim de yanında olmam gerek" deyince anladım. her ne kadar kemalist olsam da. "olmaz" diyerek karşılık verdim ama dinlemedi beni. bindi araca.

kapı kilitleri arızalı olduğu için inemedim araçtan. hep bir türkiye turu yaparım umuduyla satın almıştım külüstürü. araca bindiyinde bacaklarımı okşuyordu. korktum, "napıyosunuz yıkamacı bey" diyerek karşılık verdim ürkek bir ses tonu ile.

"sakin ol bebeyim" dedi. "yapma sakın dokunma bana, hulagu ve timur burada olduğumu biliyorlar geç kalırsam merak eder gelir ve seni yakalarlar" dedim ama ne fayda.

"s*kerim hulaguyu da timur'u da" dedi. o an kendimi kaybetmişim. zira timur ve hulagu yu benden başka kimse s*kemezdi. hemen yanımda duran levye yerine taşıdığım dildo ile kafasına vurdum itin. bayıldı o sırada, "adam öyle s*kilmez böyle s*kilir" diyerek tecavüz ettim pisliğe.

istediyim zaman a olabildiyimi hesaba katmamıştı tabi it herif. oh olsun. evet.
güncel Önemli Başlıklar