bugün

gezicileri fetö ye şikayet eden tayyip erdoğan

gezi direnişinin haklılığını, kimlere başkaldırı olduğunu hatırlatmış şikayet. yer istanbul olimpiyat stadyumu. gezi direnişinin ilk haftaları. konuşmacı teröristbaşı fethullah gülen'e methiyeler dizen recep tayyip erdoğan. iftira var yalan var tabi. molotofmuş. gezi ile fetö'yü bir anıp algılara oynayan, dış güçler diye bik bik ötenler baksınlar bir. imkanım olsa hepinizin suratına tükürürdüm. bilin istiyorum.

"Sizler bozkırdaki fidan gibi, çölün ortasındaki vaha gibi, kuruyan dudaklarda bir damla su gibi, kararmış dudaklarda bir damla merhamet gibi en zor zamanlarda bize güzeli anlattınız bize güzeli hatırlattınız. 3 haftadır Türkiye'de birbirinden taban tabana zıt iki fotoğraf var. Bir tarafta taş vardı sapan vardı molotof kokteyli vardı. Diğer tarafta Türkçe vardı Türkü vardı Şiir vardı.

Bir tarafta çatışma vardı bir tarafta kardeşlik dostluk barış vardı. Bir tarafta vandallar bir tarafta gönül dili Türkçe'ye sarılmış barış elçileri vardı. Bir tarafta hakaret vardı sövgü vardı tahammülsüzlük vardı ama diğer tarafta sevgi vardı aşk vardı hoşgörü vardı."

https://www.sabah.com.tr/...asbakan-erdogan-konusuyor