bugün

suriyeli erkeklerin türklerden yakışıklı olması

evet efendim...

selam arkadaşlar herkese dini geceler öncelikle. bugün uzunca bir süredir yaptığım gibi kanepede uzanmis katalitik sobamin önündeki izgaramda sabit sıcaklıktaki cayimdan icip perdenin arkasından tayt giyen karıları gözetleyip vay kaşar tayta bak falan deyip yatalak validecigimle papazın salınması hakkında konuşuyorduk. o esnada telefonum çalmaya başladı hemen eski kiriklardandir belki deyip açtım ve karşımdaki eski din dostlarımdan 2 yıl 8 ay 13 gündür konuşmadığım pideci rahmet abiydi.

noldu ne var deyip telefonu açtığımda rahmet abinin o sert gür ve tonundan hemen kaslı olduğu anlaşılan ses tonundan eser yoktu.
- ben gelmiyorum abi bıraktım o dinleri.
+ seni çağırmiyorum aslanım bıraktığın camiler ne alemde gör istedim..
- alo aloo
+ boşuna nefesini tüketme bütün eskiler toplandik seni andik. geri donmen icin aramadim yasiyomusun diye merak etti tayfunla kapıcı sinan abin. whatsabina bak son görülmen 2016 yazıyor fotoğraflara iyi bak..dit dit dit
- alo alo desem de ses veren olmadi. anlaşılan o ki beni gene eskiye döndürmek icin tezgaha çekiyorlardı. fakat sesini duyduğuma sevinmiştim sanki biraz da bu yatalagin goygoyuyla kendimi uzun yıllardır giymedigim paltomu giyinirken buldum ve artik durdurulamaz bir dua gibiydim.
beni en çok gaza getiren nokta da bütün eskilerin toplanıp camide attıkları yer bildirimi ve fotoğraflardı. o esnada yatalak validecigime silâhımın yerini sorup ver lan bul şunu nereye yazlıkların yanina mi koydun skecem belanı deyip silahımı getirip silahımı belime koydum ve ayna karşısına geçip ellerimi yüzüme koyup kendi kendime podyuma çıkmaya hazır mısın hbbia diye sordum. hemen sakallarımı joleleyip sandaletlerimi ayağıma taktım ve sokağa çıktığımda gördüğüm ahlaka mugayir isleri not etmeye basladim uzun süredir yoktum demişler ki o öldü söylesinler simdi kral geri döndü diye bağırarak ilk hedefim sokakları temizleyerek eskiye dönüş sinyalleri vermekti.

sokağa çıktığımı goren esnaf ellerinde cay bardaklariyla cikmis kurtulduk diyorlardi sanki. genç kızlar camlardan sarkarak bana bakarak o dönmüş diyerek gülümsüyor whatsaptan sosyal medyadan arkadaşlarına haber veriyorlardı yaşlı teyzeler ise alkış tutarak beni destekliyorlardı...

bu karılar bayagi bana hayrandılar ammavelakin 2 yıl once cok ufaktilar küçüktü kıyamadım büyüdü kayamadım olmasin diyerek bunlara sert yüzümü göstermeden konekşin yapariz belki hesabına renk vermedim.

ulan o da ne saga sola bakarken suriyeli mülteciler dolusmus her yere 2.5 senede bu mülteci gariban kardeşlerimizin yakışıklılığı dikkatimi çekti gerçekten bizimkilerden çokta yakışıklılardı. en kısa sürede bu mülteci sorununa el atıp çözmem lazim fakat yasadigim yoğun güç kaybından ötürü eski dostları tekrar toparlamam gerekiyordu.

yoksa bu tiple benim hakkım olan karıları suriyeli gönül dostu kardeşlerim kurcalayacak korkusuyla tip orani cikarttigimda 128 suriyeli erkek 28 35 yaş arasında kişilerle 128 türk vatandaşı 28 35 yaş arası kıyaslayinca bariz bir suriyeli üstünlüğü fark ettim.

bu sorunu çözmek icin eski dostların yanina giderken gönlümde intikam dilimde ise suri suri hangerise yalkalinge türküsü vardi...
güncel Önemli Başlıklar