bugün

ahmet hakan ın gene u dönüşü yapması

7 eylül köşe yazısında diyor ki :

http://www.hurriyet.com.t...giz-ne-yiyecegiz-40948845

"biraz geç de olsa atatürk ün kadrini kıymetini anlamış biriyim. cumhuriyet i yürekten destekliyorum... Her sabah okullarımızda minicik çocukları hazır ola geçirip yeminler ettirilmesini, antlar içirilmesini falan fazlasıyla Kuzey
Kore buluyorum.

Ettirilen bu yeminin, içirilen bu andın Atatürk’e de kurucu değerlerimize de hiçbir fayda sağlamadığını, sağlamayacağını düşünüyorum"

diyor.

geliyoruz bugüne:

22.10.2018 tarihli köşe yazısında ise andımızın gerekliliğini şöyle savunuyor.

BAŞLIK şu : andımız karşıtlarının 5 türlü riyakarlığı !

http://www.hurriyet.com.t...urlu-riyakarligi-40994077

BiRiNCi TÜR RiYAKÂRLIK: “Minnacık çocuklara soğukta yemin mi ettirilir” derler... Ama minnacık çocukların tacize falan uğramasına pek ses etmezler.

iKiNCi TÜR RiYAKÂRLIK: ‘Andımız’la faşizm arasında kolaylıkla bağ kurarlar... Ama en azılı baskı politikalarına destek vermekten kaçınmazlar.

ÜÇÜNCÜ TÜR RiYAKÂRLIK: “Çocuklara devlet ideolojisi benimsetilemez” derler... Ama hayallerinde hep kafalarına göre nesiller yetiştirmek vardır.

DÖRDÜNCÜ TÜR RiYAKÂRLIK: “Çağdaş dünyada kaldı mı böyle uygulamalar” derler... Ama çağdaş dünyada var olan şeylere “Bize uymaz” diye itiraz ederler.

BEŞiNCi TÜR RiYAKÂRLIK: “Danıştay’ın verdiği karar baştan sona yanlıştır” derler... Ama yeri geldiğinde “Yargı kararıdır, biz karışamayız” derler.

ahmet hakan sen hangi tür riyakarsın acaba? pes !!