bugün

şeyhim beni ışınla

Tasavvuf öğretisi islam diniyle taban tabana zıt olan Hinduizm ve Budizm'den bozma, panteist ve panenteist felsefeyi savunan sapkın bir öğretidir! bu sapkın öğreti malesef sinsice islam'a sızmıştır! islam'a hakaret olarak üretilen sapkın Tasavvuf öğretisi, Orta Doğu'nun şu anki neredeyse bütün medeniyetlerden geri olan pislik durumunun ana nedenlerinden biridir!

bu cahilce şarkıyı kınıyorum! Tasavvufu şarkılara konu edip bir de şeyhlik, gavslık gibi insanları şeytana köle eden tasavvuf makamlarını kulaklara taşıyarak; üstelik de tasavvufun strese iyi geldiği telkinini açıkça gençlere aşılayarak şeytanın dinine destek veren bu şarkıyı kınıyorum!

internetten ücretsiz de edinebileceğiniz Cemre Demirel'in " (bkz: Bir Başka Din Tasavvuf)" kitabını herkese tavsiye ederim. Ayrıca tasavvufun islam'a sinsice sızan sapkın bir din olduğunu güçlü delillerle ifşa eden Ali Akın'ı dinlemenizi de tavsiye ederim. Fakat en büyük tavsiyem Allah'ın kelamı olan Kur'an'ı düzgün bir çeviriden okumanız ve tasavvuf öğretisinin hem teorik, hem de pratik olarak Allah'ın dinine nasıl muhalif olduğunu kendi gözlerinizle görmeniz olacaktır.

son olarak murat menteş'e ve Kaan Boşnak'a bir çağrıda bulunacağım:

şeyhten dilediğiniz ışınlanma istediğini böyle şiir ya da mp3 yoluyla değil de bizzat şu sıraya girerek dile getirmek ister misiniz? Belki o zaman "Ben ne yapıyorum ya?!" diye sorarsınız kendi kendinize... Buyurun sıraya geçin; ama kaynak yapmayın:

https://www.youtube.com/w...LzQY&feature=youtu.be
güncel Önemli Başlıklar