bugün

güiza nın yüzündeki dayanılmaz acı ifadesi

fenerbahçenin golcü futbolcusu daniel gonzalez guizanın, şartlar ne olursa olsun yüzüne yansıyan, yansıdığı anda da ekran başındaki milyonlarca futbolseveri yasa boğan yüz ifadesidir. bu ifade, guiza ister penaltı kazandırsın, ister gol atmış olsun, isterse türkiye kupasını kaldırsın* hiç değişmiyor kardeşim. adam suratındaki o hüznü atamıyor bir türlü.

evde toplanmışsın arkadaşlarınla maç izliyorsun, o da ne, fenerbahçe gol attı, golün adı guiza. tam, haydi havalara zıplayalım, delicesine kutlayalım bunu derken; guiza ekrana gelmez mi, o emrahvari bakışıyla bizi acıya kedere hapsetmez mi, lanet olsun lan. bu adamı görünce rakı sofrası kurup, ağıt yakasım geliyor tüm feryadımla.

http://img301.imageshack....age=8826bguiza002bmg7.jpg
http://img408.imageshack....age=guiza41024x768ge4.jpg

söylerim size a dostlar, şu yüz ifadesine baktığı halde gol sevincini deli dolu yaşayabilecek bir insan evladı var mıdır? adamı gören, sanki gol atmış arkadaşlarına koşmuyor da, evinin yandığını öğrenmiş, "yetişin komşulaaar ocağım söndü, yüreğim yanıyooor" feryatları eşliğinde evine koşuyor sanır.

bu adamın kırmızı kart görmesi de çok zor bence. hakem tam elini cebine götürecekken, gözlerinin içine bakan guiza hakemin yüreğini paramparça eder, acıya boğar be arkadaş, çıkaramaz o hakem kartı guizaya. bununla da kalmaz, diğer cebinden kendi kartını çıkartır; "maç sonrası bul beni konuşalım, derdini paylaşabilirim, takma kafaya bu kadar" bile der o derece.
uzun lafın kısası, yönetim guizaya bir an önce önlem almalıdır, acilen bir kaş kaldırma operasyonu ayarlanmalı, mimik dersleri verilmelidir. zaten yeterince sıkıntıda olan ülkemizin bir de maçlarda sevinip stres atamadığını düşünürsek gidişat hiç de iyi görünmüyor.
güncel Önemli Başlıklar