bugün

trafik kazasinda felc olan sevgiliyi terk etmek

ilk entrysini görünce şok olduğum, fakat entryyi girenin şaraptan çıkamayasıca ankaragüçlü olduğunu anlayınca derin bir nefes aldığım başlık.

sevgiliyle aradaki bağ ne kadar kuvvetliyse, o kadar büyük şerefsizlik olur trafik kazasında felç olan sevgiliyi terk etmek. tabi kukusu için peşinde gezen, gerisi umrunda olmayanlar uğraşmaz; artık felç nasılsa, koyamayacaksınız ki o kıza! ciddiyseniz, çok sevmişseniz terk etmeniz mümkün olmaz. soğuyup bıraksanız da onsuz yapamadığınız için geri geleceksinizdir. peki ya o trafik kazasında ölseydi? ya, ölmedi, yine geldi işte. sarılın, koruyup kollayın; yanında olun. belki hiç ayağa kalkamayacak, ama kaybettiği en fazla bir bacak ya da kol olacak; bu onu sevmenize, eskisi gibi olmasına engel değil. hatta bir fırsat, "benim eşim felçti, ömrüm boyu onun için uğraştım" diyebilmek için. evet, eşiniz felçti; evlenecek, bir ömür katlanacak kadar çok sevdiniz çünkü onu, sevmelisiniz...

en fazla ayağa kalkamaz, belki yemek yapamaz size. hatta size sarılamayacak bile, belki bakamayacak; göremeyecek. ama siz hala onu uyurken izleyebilir, saçlarını okşayıp kokusunu içinize çekebilirsiniz. ona sarılıp ağlayabilirsiniz; hala derdinizi paylaşabileceğiniz biri var, sadece bir parça eksik kaldı. nasılsa tamamen yok olmayacak mı, yaşayacağı, yaşayacağınız kaç sene ki şunun şurasında?

ya, öyle işte sözlük... bırakılır mı o dünyalar tatlısı yaratık?
güncel Önemli Başlıklar